19 / 04 / 2024

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi ruhsatını aldı!

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi ruhsatını aldı!

Ağaoğlu, İstanbul Finans Merkezi projesinde 1389 bağımsız bölüm için ruhsatı aldı. Ağaoğlu Finans Merkezi projesinde 319 adet konut, 977 ofis, 93 ticari ünite inşa edecek...



Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi ruhsatını aldı!


Ağaoğlu, Ümraniye'deki İstanbul Finans Merkezi projesinde yapacağı proje için ruhsatı aldı. 1 Aralık 2014 Pazartesi günü ruhsatı alan Ağaoğlu, Finans Merkezi projesinde 319 adet konut, 977 ofis, 93 ticari ünite olarak toplamda 1389 adet bağımsız bölüm inşa edecek.


Ağaoğlu İnşaat "İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında 2 Kasım 2012 yılında yapılan  ihaleyi 1 milyar 460 milyon TL teklifle almıştı.



Ruhsat olsaydı 1 milyar dolarlık satış yapardım


Bu yıl 21-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Dubai Cityscape Global 2014 Gayrimenkul Fuarı'na Maslak 1453 ve İstanbul Finans Merkezi projesinin maketleriyle katılan Ali Ağaoğlu, İstanbul Finans Merkezi projesinde "ruhsat gecikmesi" sebebiyle yalnızca ön talep toplanıldığını, ruhsat olsaydı 1 milyar dolarlık satış yapacağını söylemişti.


Ruhsat almadan hiç bir zaman satışa çıkmadığını belirten Ali Ağaoğlu, İFM projesini satışa sunmak için ruhsatı bekliyordu. Ruhsat alınan projenin ne zaman satışa çıkacağı ise henüz belli değil.


Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi ruhsatını aldı!


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön