25 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanyası anketle belirlendi!

Ağaoğlu kampanyası anketle belirlendi!

Ağaoğlu İnşaat yeni çıkarttığı kampanyasını anketle belirlendi. Anketten çıkan 15 günlük kampanya AĞAOĞLU, İstanbul'da hayata geçirdiği bazı projeler için yüzde 2 peşinat ile bir kampanya başlattı...



Konut ve ofis projeleri için sadece 15 gün sürecek kampanya ile Ağaoğlu hızla değerlenen projelerindeki yatırım fırsatlarını yüzde 2 peşinat ve faizsiz ödeme seçenekleriyle sunuyor. Ayrıca projelerde yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. Kampanya, inşaat süreçleri tamamlanmış ve anahtar teslim My Towerland Ataşehir, Andromeda Gold Ataşehir, Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan My Office 212 projelerinin yanı sıra inşaatı devam eden My Home Küçük Maslak ve Bakırköy 46 projelerini kapsıyor. 

22 BİN KİŞİ KATILDI Kampanya ile ilgili bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, iç pazarda düzenli araştırmalarla tüketici beklentilerini sürekli analiz ettiklerini ve tüketiciler için en uygun kampanyayı geliştirdiklerini söyledi. Rahvalı, "22 bin kişi üzerinde yaptığımız araştırmada gördük ki tüketiciler peşinat ve faiz oranlarında daha uygun koşullar sunulmasını talep ettiler. Biz de tüm projelerimizdeki peşinatları yüzde 2 olarak belirledik ve yüzde sıfır faiz oranlarını tercihlerine sunduk" dedi. 


Sabah


Geri Dön