24 / 04 / 2024

Ağaoğlu iletişim

Ağaoğlu iletişim

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Ağaoğlu kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Hemen teslim daireler!

Andromeda Gold, My Towerland ve de My Home Maslak projeleri için geçerli sayılan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına göre 60 ay vadede yüzde 0,47'lik ve 120 ay vadede ise yüzde 0,57'lik faiz oranı kabul ediliyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası!

Sadece 200 adet hemen teslim konut için geçerli olan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası 13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladı. Kampanya Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'de yükselen 3 projesini kapsıyor.

Ağaoğlu'ndan Ataşehir'e yeni ofis projesi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde My Prestige ve My Office'in ardından yeni bir ofis projesine imza atıyor.

Ağaoğlu kampanyası anketle belirlendi!

Ağaoğlu İnşaat yeni çıkarttığı kampanyasını anketle belirlendi. Anketten çıkan 15 günlük kampanya AĞAOĞLU, İstanbul'da hayata geçirdiği bazı projeler için yüzde 2 peşinat ile bir kampanya başlattı...

Ağaoğlu Ataşehir'deki ticari ünitelerini 1 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

Ağaoğlu, Ataşehir'de yer alan ticari ünitelerini ihaleye çıkarıyor. İhaleye sunulan ticari ünitelerin fiyatları 950 bin TL'den başlıyor ve de 12 milyon 200 TL'ye kadar yükseliyor

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Ağaoğlu Panora Ankara iletişim bilgileri!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panora Ankara projesi 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje 2 milyar 200 milyon liraya mal olacak.

Ağaoğlu'nun yeni dijital ve sosyal medya ajansı great oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medya iletişimini Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan great’e emanet etti.

Bakırköy Central Park Ağaoğlu satış ofisi!

Bakırköy Central Park Ağaoğlu satış ofisi ile 444 6 777 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. 5 bloktan oluşan projede 1.200'ün üzerinde konut yer alıyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Maslak 1453 Ağaoğlu iletişim!

Maslak 1453 Ağaoğlu iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve homeofficelerden meydana gelen proje Ağaoğlu İnşaat Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Ali Ağaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, " Ne zaman gitsem, istediğim kadar para veriyor " dediği ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Hacıosmanoğlu'nun iddiasına şaşırtıcı bir yanıt verdi.

My Newwork Ataşehir Ağaoğlu iletişim!

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi tek blok halinde inşa ediliyor. My Newwork Ataşehir Ağaoğlu iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Yenitepe Kadıköy Nuhoğlu iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Yenitepe Kadıköy Evleri 21 katlı 4 blok olarak inşa ediliyor. Yenitepe Kadıköy Nuhoğlu iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ağaoğlu mülteciler içim yardım kampanyası başlattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ağaoğlu Sosyal Komitesi savaştan ve IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler için yeni bir yardım kampanyası başlattı.

Ali Ağaoğlu ortanca eşi Ayten Alpar'a 2. şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ortanca eşim diye tanıttığı Ayten Alpar için ikinci şirketi de kurdu. 500 bin TL'lik sermaye ile kurulan şirketin ortakları arasında Alpar'ın arkadaşı Yeşim Şenay yer alıyor.

Ağaoğlu iletişim Haberi

Ağaoğlu iletişim

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmetler sunan Manifesto, gayrimenkul sektöründe lider şirketler arasında olan Ağaoğlu Şiketler Grubu için çalışacak. 

Ulusal ve uluslarası arenada lider ve yenilikçi bir marka olan ve ülke ekonomisine birçok katksı olan Ağaoğlu'nun iletişim danışmanlığını Manifesto yapacak. 

Manifesto, PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde, perakende, finans, enerji, otomotiv, inşaat, sanat ve turizm sektörlerinde yerli ve yabancı müşterilerine başarılı danışmanlık hizmeti vermeye devam...