16 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Newwork'ta yüzde 10 fiyat artışı!

Ağaoğlu My Newwork'ta yüzde 10 fiyat artışı!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: My Newwork

Ofis alanlarının 107 metrekare ile 172 metrekare arasında değiştiği My Newwork projesi 14 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 800 dolardan başlıyor...



İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen  My Newwork  projesinde yüzde 10 fiyat artışı gerçekleşti. My Newwork projesinde satış süreci devam ediyor.


Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu olarak yaşama geçirilen My Newwork Ataşehir projesi  Ağaoğlu İnşaat  imzası ile inşa ediliyor.


Tek blok halinde A plus ofis projesi olarak yükselen Ağaoğlu My Newwork projesi 14 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. My Newwork Ağaoğlu ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


My Newwork Ağaoğlu fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 800 dolardan başlangıç gösteriyor.  Projede yer alan ofislerin büyüklükleri 107 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.


My Newwork Ataşehir teslimleri ne zaman sorusuna Aralık 2016 yanıtı veriliyor. Projede mağazalar, eğlence üniteleri, tiyatro, dinlenme alanları, seyir terası, yeme içme alanları, spor kompleksi, otopark, oyun alanları bulunuyor.


My Newwork harita!


Ağaoğlu My Newwork ta yüzde 10 fiyat artışı!


My Newwork Ağaoğlu iletişim

Telefon: 444 6 777

Web: http://www.agaoglumynewwork.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön