26 / 04 / 2024

Ağaoğlu'nun 2 ofis projesi 10 bin TL peşinatla satışta!

Ağaoğlu'nun 2 ofis projesi 10 bin TL peşinatla satışta!

Ağaoğlu, İstanbulda hızla artan ofis talebini karşılamak üzere tasarlayarak inşa ettiği, Basın Ekspres Yolunda yer alan My Office 212 ve Maltepede yer alanMy Office Gold projelerinde 10 bin Peşin Ofis Sizin sloganı ile yeni bir satış kampanyası başlattı



Türkiyede nitelikli konut kavramının mimarı olan Ağaoğlu şimdi de nitelikli ofis kavramını hayata geçirdiği My Office 212 ve My Office Gold projelerine yönelik 10 bin peşin ofis sizin sloganı ile yeni bir satış kampanyası başlatıyor. Ofis fiyatlarının 246 bin 900 TLden başladığı kampanyada 10.000 TL peşin ödeme yapılarak ofis sahibi olunabiliyor. Taksit ödemesi ise Mayıs 2012 de başlıyor.


Ağaoğlu My Office 212

Türkiyedeki ofis standartlarını dünyayla yarışır hale getirmeyi hedefleyen Ağaoğlu, hem Basın Ekspres Yolunun hem de Maltepenin iş dünyası açısından öneminin daha da gelişeceğini düşünerek bu bölgelerde 2 yeni ofis projesini hayata geçirmeye karar verdi. Ağaoğlu, yaptığı araştırmalar sonucunda, ofis çalışanlarının modern ve huzurlu bir çalışma ortamına sahip olma talebini dikkate alarak bu projeler için özel tasarımlar geliştirdi.


Ağaoğlu My Office Gold

My Office 212 ve My Office Gold projelerinde ofis sahibi olan şirketler, günün her saatinde organize edilebilen teknolojik ekipmanlar ile donatılmış toplantı salonları, CIP Havalimanı Transferi, 24 saat asistan hizmetleri ve tam donanımlı fitness salonu ve sunulan diğer özel hizmetlerle iş hayatında önemli bir prestije sahip olacak.

Türkiyede bir ilk olma özelliğini taşıyan My Mobilizm Otomobil Paylaşım Sistemi de Ağaoğlu tarafından My Office Gold ve My Office 212 projelerinde hizmete sunuluyor. My Mobilizm ile şirketler filo yatırımı yapmadan istenen türde aracı, günlük ya da saatlik seçeneklerle 7 gün 24 saat kullanabilecek.

http://www.agaoglu.com.tr/

444 6 777


Geri Dön