19 / 04 / 2024

Ağcalı Rekreasyon Alanı’nın yüzde 80'i tamamlandı!

Ağcalı Rekreasyon Alanı’nın yüzde 80'i tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı son sürat evam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu.




Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı hızla devam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu.


Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erkoç, çalışmaların titizlikle ve ivedi bir şekilde yürütüldüğüne işaret eden Başkan Erkoç: “Ağcalı Rekreasyon Alanımızda doğanın korunmasına titizlikle özen gösterdik ve projemizi doğal yapıyı bozmadan hazırladık ve bu doğrultuda da çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Ağcalı Rekreasyon Alanımızın çalışmalarını tamamlayarak önümüzdeki aylarda halkımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımızın yüzde 80’lik bir bölümü tamamlandı. İnşaallah en kısa süre içerisinde geri kalan kısmını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.


Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar son hızla devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında ise yeşil alanlarıyla, ağaçlarıyla, yapay göletiyle, su parkıyla, tenis kortu ve basketbol sahası gibi spor alanlarıyla, yürüyüş yollarıyla, çocuk oyun alanlarıyla, japon kalesi, japon bahçesi gibi görkemli piknik alanlarıyla, Ağcalı Rekreasyon alanı Kahramanmaraş'a ve bölgeye yeni ve farklı bir yüz kazandıracak.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön