26 / 04 / 2024

Ağustos ayında ev'lenen 5 ünlü!

Ağustos ayında ev'lenen 5 ünlü!

Ünlüler kazandıkları parayı gayrimenkule yatırıyor.  Peki Ağustos ayında hangi ünlü nerden ev aldı? İşte tüm detaylar...



Birçok ünlü kazandığı parayı gayrimenkul sektörüne yatırıyor. Kimi Türkiye'nin yazlık bölgelerinden ev almayı terih ederken, kimileri yurtdışına açılıyor. İşte Ağustos ayında ev alan 5 ünlü...

 

1- Yalçın Sabancı Bodrum'dan ev aldı

 Ağustos ayında ev lenen 5 ünlü!

600 milyon dolarlık servetiyle En Zengin 100 Türk listesinde 56'ıncı sırada yer alan Yalçın Sabancı'nın büyük oğlu İlhan Sabancı, Bodrum'dan ev aldı. Hebil Koyu'ndaki villasına çok yakın konumda bulunan evin fiyatı ise yaklaşık 19 milyon 460 bin lira.

 

2- Demet Şener ve Cenk Küpeli Londralı oldu

 Ağustos ayında ev lenen 5 ünlü!

2 ay önce evlenen Cenk Küpeli-Demet Şener çifti Londra’dan yeni bir ev aldı. Geçtiğimiz günlerde satış işlemlerini tamamlayan çift yeni evleri için 12 milyon lira ödedi.

 

3- David Beckham 44 milyon dolara yeni ev aldı

 Ağustos ayında ev lenen 5 ünlü!

Yakışıklı futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham, ABD'nin Miami şehrinin en lüks bölgesinde yaklaşık 44 milyon dolar değerinde yeni bir ev aldı. Terasında havuz çatısında helikopter pisti, spor salonu ve barı bulunan binanın mimarisi ise Zaha Hadid'e ait.

 

4- Sıla'nın yeni evi Sapanca'da

 Ağustos ayında ev lenen 5 ünlü!

Sapanca'da yazlık bir siteden ev alan şarkıcı Sıla Gençoğlu, daha önceden kavgalı olduğu Davut Güloğlu ile komşu oldu. Gayrimenkul zengini olduğu söylenen Sıla daha önce Galata’da oturduğu, evin yanındaki daireyi de satın almıştı. Ayrıca Sıla, Bostancı'dan aldığı yeni evini oturmadan kiraya vermişti. 

 

5- Tuba Büyüküstün Paris'ten ev aldı

 Ağustos ayında ev lenen 5 ünlü!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'le gittiği Paris'ten ev'le döndü. Ünlü oyuncu, sevgilisi Umut Evirgen’le de sık sık gittiği Paris’te uzun zamandır aradığı evi St. Germain semtinde buldu. 
 

Ünlü isimler nerede yaşıyor?


Geri Dön