19 / 03 / 2024

Ünlü isimler nerede yaşıyor?

Ünlü isimler nerede yaşıyor?

Türkiye binlerce hayranı olan magazinin ünlü isimlerinin nerelerde yaşadıklarını merak ediyor musunuz? İşte ünlülerin milyon liralık lüks evleri...



Türkiye binlerce hayranı olan magazinin ünlü isimleri nerelerde oturuyor dersiniz? Kimileri Beyoğlu'ndan, Etiler'den vazgeçmiyor, kimileri tası tarağı toplayıp daha sakin yerlere taşınıyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü isimlerin evleri sizler için için araştırıldı...


1-Engin Altan Düzyatan

Ünlü isimler nerede yaşıyor? 

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar'ın yaşadığı ev herkesi şaşkına çevirdi. Usta oyuncu Engin Altan Düzyatan ile güzel eşi Neslişah Alkoçlar Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nde yaşıyor. Ünlü oyuncu ev için 2,5 milyon dolar ödedi. Düzyatan, Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villası için aylık 15 bin TL ödüyor.

 Ünlü isimler nerede yaşıyor?

 

2- Murat Yıldırım

Ünlü isimler nerede yaşıyor? 

'Kim Milyoner Olmak İster?'i sunan ve oynadığı dizilerle Orta Doğu ülkelerinde büyük hayran kitlesi olan Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'ndeki evini öğrenince, taşınmak zorunda kaldı. Oyuncu, sevenlerinin sürekli evinin önüne gelmesi üzerine, adres değiştirip Acarkent'e taşındı.Çift, 4 milyon dolara (yaklaşık 16 milyon 206 bin 400 TL) satın aldığı villayı, taşınmadan önce tadilat ettirdi.

 Ünlü isimler nerede yaşıyor?

 

3- Büşra Develi

Ünlü isimler nerede yaşıyor? 

25 yaşındaki Büşra Develi, Bizim Hikaye dizisinde rol alan Burak Deniz'le karşılaşmamak için Cihangir'den ayrılma kararı aldı. Develi yeni evini Galata'da buldu. Oyuncu tarihi Boğaz manzaralı evin kirası için ise 5 bin TL ödüyor.

 

4- Aras Bulut İynemli

Ünlü isimler nerede yaşıyor? 

Şehir hayatından sıkılan ünlü isimlere ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli de eklendi. İynemli, Çağatay Ulusoy gibi, yeni evi için tercihini ormanlarla çevrili Zekeriyaköy'den yana kullandı.  yaklaşık 2.5 ay önce aylık 10 bin liraya kiraladığı evinin içini gönlüne göre dekore ettirmek isteyen İynemli, dekorasyon için yaklaşık 150 bin lira harcadı.

 

5- Sezen Aksu

Ünlü isimler nerede yaşıyor?

Kanlıca'da oturan Sezen Aksu'nun Balat'tan tarihi bir ev satın aldı. Tarihi mekanlara ve eşyalara tutkusuyla bilinen Aksu, bayramdan sonra evin restorasyonunu yaptıracak.

 

Ünlü isimlerin yaşadığı muhteşem evler!

 


Geri Dön