26 / 04 / 2024

engin altan düzyatanın evi

engin altan düzyatanın evi

Türkiye binlerce hayranı olan magazinin ünlü isimlerinin nerelerde yaşadıklarını merak ediyor musunuz? İşte ünlülerin milyon liralık lüks evleri...

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

Beyza Uyanoğlu ve Neslişah Düzyatan yeni mağaza açtı!

Beyza Uyanoğlu ve Neslişah Düzyatan’ın kurucusu oldukları Türk mağazası Beyz-i Şah konsept mağazası cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı törenle açıldı

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.

Engin Altan Düzyatan gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatırdığını dile getiren Engin Altan Düzyatan, bitcoin için “Çok ilgimi çekmiyor. Riskleri yüksek olan şeylere para yatırmam." dedi. Düzyatan, yatırımlarını gayrimenkule yaptığımı açıkladı.

Engin Altan Düzyatan'dan Neslişah Alkoçlar'a villa jesti!

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan eşi Neslişah Alkoçlar'a büyük bir jest yaptı. Düzyatan eşine Çubuklu'dan 10 milyon TL'ye villa aldı..

Engin Altan Düzyatan, Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı!

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan Alkoçlar ile önümüzdeki ay taşınacakları villası için aylık 15 bin TL ödüyor. Çift artık Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nde oturacak.

Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar Çubuklu Vadi Evleri'nden ev aldı!

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti kiracı olarak oturdukları Beykoz'daki Çubuklu Vadi Evleri'nden 2.5 milyon dolara villa satın aldı. Çift yeni evine Haziran'da taşınmayı planlıyor.

Hasan Engin: Geleceğe yön verecek projeleri destekliyoruz!

Başkan Engin geleceğe yön verecek projelere destek veriyoruz açıklamasını yaparken, projeleri sırasıyla söyledi; Çukurova Bölgesel Havalimanı, Antalya Sahil yolu Projesi, Çevre düzeni ve İmar planlarının gerekliliğini ve ihtisas organize sanayi.

Engin Altan Düzyatan 80 bin TL'ye bebek odası aldı!

Engin Altan Düzyatan’ı babalık heyecanı sardı. Eşi Neslişah Alkoçlar, 5 aylık hamile olan ünlü oyuncu, önceki gün gittiği Zorlu Center’da bir bebek mağazasından oğlu için 80 bin TL’lik bebek odası siparişi verdi.

Engin Altan Düzyatan Londra'dan 300 bin sterline ev aldı!

Engin Altan Düzyatan, anne olmak için gün sayan Neslişah Alkoçlar'a büyük bir jest yaptı. Ünlü oyuncu, eşine Londra'dan 300 bin sterline daire aldı.

Engin Altan Düzyatan Alkoçlar'ın otelleri ile ilgilenecek!

Neslişah Alkoçlar'la evlenen Engin Altan Düzyatan'a, kayınpederi iş teklif etti. Düzyatan, oyunculuğun yanı sıra Alkoçlar'a ait otellerle de ilgilenecek. Ender Alkoçlar; "Otellerimle tüm ailem gibi senin de ilgilenmeni istiyorum" dedi..

Engin Altan Düzyatan-Neslihan Alkoçlar çiftinin evinin kirası 15 bin TL!

28 Ağustos Perşembe günü Çubuklu 29'da evlenecek olan Engin Altan Düzyatan-Neslihan Alkoçlar çifti, aylık kirası 15 bin lira olan Çubuklu Vadi Evleri'deki villalarında ilk misafirlerini ağırladı.

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar 15 bin TL'ye villa kiraladı!

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar aşk yuvalarını buldu...Engin Altan Düzyatan geçtiğimiz günlerde, evlendikten sonra eşiyle birlikte oturmak için Çubuklu Vadi Evleri’nde aylık kirası 15 bin lira olan 3 katlı bir villa tuttu

engin altan düzyatanın evi Haberi

engin altan düzyatanın evi

Türkiye binlerce hayranı olan magazinin ünlü isimleri nerelerde oturuyor dersiniz? Kimileri Beyoğlu'ndan, Etiler'den vazgeçmiyor, kimileri tası tarağı toplayıp daha sakin yerlere taşınıyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü isimlerin evleri sizler için için araştırıldı...


1-Engin Altan Düzyatan

 

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar'ın yaşadığı ev herkesi şaşkına çevirdi. Usta oyuncu Engin Altan Düzyatan ile güzel eşi Neslişah Alkoçlar Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nde yaşıyor. Ünlü oyuncu ev için 2,5 milyon dolar ödedi. Düzyatan, Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villası için aylık 15 bin TL ödüyor.

 

2- Murat Yıldırım

 

'Kim Milyoner Olmak İster?'i sunan ve oynadığı dizilerle Orta Doğu ülkelerinde büyük hayran kitlesi olan Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'ndeki evini öğrenince, taşınmak zorunda kaldı....