23 / 04 / 2024

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.



CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, 2'nci İnönü Mahallesi'nde genişletilmiş Kentsel Dönüşüm Toplantısı düzenledi. Engin "Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak. Bize güvenin, kentsel dönüşüm bizim işimiz" diye konutşu.

 Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak! 

CNN Türk'te yer alan habere göre; Narlıdere 2'nci İnönü Mahallesi'nde düzenlenen kentsel dönüşüm toplantısına, CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, İlçe Başkanı Şahin Fırat, muhtarlar ve meclis üyesi adayları ile çok sayıda mahalle sakini katılım gösterdi. Ali Engin, bölgeye yönelik bu zamana kadar yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını ve yatırımlarını açıkladı. Engin, Narlıdere'nin üst bölgelerinin acilen kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğu, uzun zamandır süren çalışmaların bitirileceğini kaydetti.

Engin, "Oylarınızla seçilirsek, biz bu süreci kazasız belasız tamamlayacağız. Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak, sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağız. Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş, bu güzel bir durum ancak henüz bölgenin imar planları onaylanmamış. O yüzden bir çivi bile çakılamıyor. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" dedi. Engin, kentsel dönüşümde vatandaşın dediğinin olacağını vurgulayarak, "En iyisini biz biliriz düşüncesinde olsaydık buraya gelmezdik. Belediye müteahhit değildir, kar beklemez. Eğer ortada bir rant olacaksa, o rantı 50 yıldır burada oturan halk paylaşacak. İnşaat maliyeti dışında her kuruş sizindir. Bize güvenin çünkü kentsel dönüşüm bizim işimiz, sosyal demokratların işidir. Vicdanımızla, ahlakımızla bu işin üstesinden geleceğiz. Yüzde 100 uzlaşı olmadan adım atmayacağız" açıklamasında bulundu.


 


Geri Dön