18 / 04 / 2024

Ağva Manşar Konakları'nda 325 bin TL'ye!

Ağva Manşar Konakları'nda 325 bin TL'ye!

İstanbul'un yanı başında doğanın cennet köşesi Manşar Konakları, sahiplerini bekliyor…



Gayrimenkul çözüm ortağı Coldwell Banker Bravo ofisi, “Manşar Konakları” projesi satışlarına başladı.

Yeşilin ve mavinin buluştuğu, sevdiklerinizle doğanın keyfini doya daya çıkaracağınız Manşar Konakları, Coldwell Banker Bravo ofisi tarafından satışa sunuluyor. Yüzyılı aşkın süredir hem alıcılara hem de satıcılara gayrimenkul danışmanlığı veren dünyanın en saygın kuruluşlarından biri olan Coldwell Banker, şimdi de tecrübesini İstanbul'un cennet köşesi Manşar Konakları ile buluşturmaya hazırlanıyor.

İstanbul'a 80 km, Ağva'daki en yakın koya 3 km uzaklıkta bulunan Manşar Konakları, hem İstanbul'un trafiği ve kalabalığından uzaklaşmak isteyenler hem de İstanbul'da deniz keyfinin tadını çıkartmak isteyenler için mükemmel bir alternatif.

Doğal yapısı bozulmadan, 300 yıllık ağaçlar korunarak kurulan Manşar Konakları, 15 dönüm arazi içinde 14 farklı triplex villadan oluşuyor. Manşar Konakları ismini bulunduğu bölgeden alıyor. Tıpkı her bir villanın ismini evin önünde bulunduğu ağaçtan aldığı gibi: Ladin, Lavanta, Leylak, Mavi Selvi, Akçaağaç, Manolya, Defne, Kamelya, Meşe, Kestane, Altuni Selvi, Yasemin, Sümbül, Mor Salkım…

Manşar Konakları'da, çocuklarınızla hoşça vakit geçireceğiniz alanlar, komşularınızla sosyal ortamları paylaşacağınız mekanlar ve havuz keyfi de düşünülmüş. Kayalık bir arazi üzerine kurulmuş olan Manşar Konakları, sıkışma özelliğine sahip killi toprakları ile depreme karşı güvenli bir bölgede bulunuyor. Ayrıca, villalar yükü her noktasında aktaran, açıklıkların gerektiği yerlere taşıyıcılığın kolonlara aktarıldığı, yığma-betonarme karma sistem ile yapılmış. Bu özelliği ile villaların tüm duvarların taşıyıcı özelliği taşıması dolayısıyla güven içinde yaşamanız amaçlanmış.

Coldwell Banker Bravo ofisi tarafından 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlarına başlanan villalar için, MRC Tasarım ve Mimarlık tarafından üç farklı dekorasyon paketi seçeneği ve Coldwell Banker Bravo ofisi tarafından sağlanan düşük faizli kredi imkanları da sunuluyor. 

Çocuklarımız kahvaltıda, sincapların ağaçlarda oynadığını görebilir, şanslı günlerinde bir Ceylan ile karşılaşabilir, gece size "Bu hangi hayvanın sesi?" sorusunu sorabilir, görmediği kuşlarla karşılaşabilir… Siz de doğa da kuş sesleri ile uyanmak, çocuklarınızla ve komşularınızla düşlediğiniz bir yaşama kucak açmak istiyorsanız Manşar Konakları'nda yerinizi şimdiden ayırtın…

0216 359 86 86

www.mansarkonaklari.com

Nasıl Gidilir?

Anadolu yakası  EG(TEM) karayolundan Şile otobanı üzerinden Şile kavşağından otobanın sonuna dek devam edilir daha sonra sağdan İmrendere-Ağva-Teke istikametine sapılarak Ağva istikameti takip edilir. Teke köyünden sonra aynı istikamette Karabeyli tabelasından sola dönülerek Manşar Mahallesine ulaşılır. Mahalle meydanından Manşar Konakları'nı göreceksiniz.

Coldwell Banker Hakkında:

1906 yılında San Francisco'da, Colbert Coldwell ve Benjamin Arthur Banker tarafından gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuştur. Coldwell Banker kuruluşundan 1982 yılına kadar olan tarih süresince hiç franchise vermemiştir ve ticari gayrimenkul, lüks gayrimenkul, satış sonrası hizmet ve mortgage konularındaki uzmanlıklarını Coldwell Banker Commercial, Previews International, Concierge ve Coldwell Banker Mortgage olarak markalaştırmıştır. 1982'den bu yana olan büyümesi ile bugün 49 ülkede 3.600'ü aşkın franchise ofisi ve 120.000'i aşkın Gayrimenkul Danışmanı ile hizmet vermektedir. 500 milyar USD işlem hacmi ve 6,6 milyar USD cirosu ile büyümeye devam etmektedir. Türkiye ve K.K.T.C master franchise'ı olarak 2007 yılında çalışmalarına başlamıştır.

www.coldwellbanker.com

www.coldwellbanker.com.tr

0532 373 92 70


Geri Dön