24 / 04 / 2024

Ağva Manşar Konakları'nın satışı başladı! 325 bin TL'ye!

Ağva Manşar Konakları'nın satışı başladı! 325 bin TL'ye!

Manşar Konakları'nın satışına yeni başlandı, konaklar hemen teslime müsait...



Manşar Konakları, MRC Tasarım Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilen bir proje.Ağva'da inşa edilen Manşar Konakları'nın satışını Coldwell Banker Bravo yapıyor.

14 tripleks konuttan meydana gelen Manşar Konakları'nın inşaatına 2006 yılında başlandı. Manşar Konakları projesinde alanları 200 ile 450 metrekare arasında değişen 3 farklı tipte konut yer alıyor.

Manşar Konakları'nın satışına yeni başlandı. Konaklar hemen teslime müsait.

14 bin 710 metrekare arsa alanı üzerinde 4 bin 475 metrekare inşaat alanına sahip olan Manşar Konakları'nda fiyatlar 325 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiyor. Garanti Bankası ve AKbank'tan konut kredisi kullanılabiliyor.

Manşar Konakları'nın sosyal alanlarında; güvenlik, bakıcı ve bekçi evi, çocuk oyun alanı, havuz, duş, restoran ve otopark mevcut.

İstanbul'a 80, Şile'ye 14 kilometre uzaklıkta yer alan yazlık proje, Ağva'ya ise 18 kilometre mesafede bulunuyor.

Orman manzaralı projenin öne çıkacak yönü; doğal peyzajın korunmaya çalışılmış olması. 300 yaşındaki ağaçlar korunmuş. Meşe, kestane ve sedir gibi ağaçların yanı sıra; bu ağaçların kış aylarında yapraklarını dökmesi nedeniyle sürekli yeşil kalacak yapraklı ağaç ve çiçeklerden oluşan yüzlerce ilave bitki dikilmiş. Bu bitkiler, 2-6 yasında yetişkin fidanlardan seçilmiş. Mavi ladin ve orman ladini, mavi sedir, mavi selvi, leylandi, altuni selvi, kalem selvi, manolya, zeytin, kiraz, erik, armut, Trabzon hurması, lavanta, mor salkım, sümbül, lingustrum cinsi yol bitkileri ve yol ağaçları, defne, karayemiş-sus erikleri ve örtücü bitkiler.

Projenin en önemli özelliği ise mevcut yüzlerce ağacın kesilmeden villaların  yerleştirilmiş olması ile doğal ortamda uzun yıllar işletme ve bakım sorunu yaratmayacak malzeme ve uygulama yöntemlerinin kullanılmış olması. 

Kayalık bir arazi üzerine kurulmuş olan Manşar Konakları, sıkışma özelliğine sahip killi toprakları ile depreme karşı güvenli bir bölgede bulunuyor. Ayrıca, villalar yükü her noktasında aktaran, açıklıkların gerektiği yerlere taşıyıcılığın  kolonlara aktarıldığı, yığma-betonarme karma sistem ile yapılmış. Bu özelliği ile  villaların tüm duvarların taşıyıcı özelliği taşıması dolayısıyla güven içinde  yaşanılması amaçlanıyor.

Atatürk Havaalanı'na 93 kilometre uzaklıkta yer alan Manşar Konakları, Sabiha Gökçen'e 53 kilometre mesafede.

www.mansarkonaklari.com

0216 359 86 86

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön