24 / 04 / 2024

Ahes Misal İstanbul'da 60 ay vade farksız ödeme!

Ahes Misal İstanbul'da 60 ay vade farksız ödeme!

Firma: Süleyman Ekşi İnşaat

Proje: Ahes Misal İstanbul

Ahes Misal İstanbul projesi, Süleyman Ekşi İnşaat Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Misal İstanbul projesinde 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...



Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen  Ahes Misal İstanbul  projesi, 13 blokta toplam 2 bin 400 adet daireden meydana geliyor. Proje Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor. 

Ahes Misal İstanbul projesi "İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak" sloganıyla yükseliyor. 12 bin metrekarelik sosyal tesis alanı olarak ayrılan projesinde 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekarelik alanda ofis bloğuna yer veriliyor.    

Ahes Misal İstanbul projesinin inşaat alanı 520 bin metrekare olarak belirtiliyor. Proejnin ilk etabında 1.600 konut bulunuyor.Ahes Misal İstanbul projesinin ilk etabında inşa edilecek 8 bloğun 3 tanesi 18, 2 tanesi 19 ve 3 tanesi 20 kat yüksekliğinde olacak.  

GOP Ahes Misal İstanbul, TEM ve çevreyollarının yanı başında Haliç’e komşu konumda, Vialand’in yanı başında, Giyimkent ve Tekstilkent gibi bölgenin önemli finans noktalarına yakın mesafede yer alıyor.   

Ahes Misal İstanbul metrekare fiyatları!

Ahes Misal İstanbul ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 230 TL'den başlıyor. Ahes Misal İstanbul 'da yüzde 20 peşinat olarak ödendiğinde, kalan kısım 60 ay boyunca sıfır faizle ödenebiliyor.    

Ahes Misal İstanbul'da, kütüphane, çocuk oyun alanları, bowling salonları ve masa tenisi alanlarına, spor alanları, hamam ve yüzme havuzları, kafe ve restoranla, iş dünyasına yönelik toplantı salonları da yer alıyor.   
 

Satış ofisi adresi: Haşim Yılmaz Caddesi No:102 Bağlarbaşı Mahallesi Gaziosmanpaşa 
 

Tel: (0212) 417 11 53 
Web: http://www.misalistanbul.net/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön