24 / 04 / 2024

Ahmet Çakır: Çağdaş mekanlarda alışveriş yapacağız!

Ahmet Çakır: Çağdaş mekanlarda alışveriş yapacağız!

Malatya Belediye Başkanını Ahmet Çakır inşaat çalışmalarında, incelemelerde bulunarak, yetkililerden projeyle ilgili bilgiler aldı. Malatya için önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlandıklarını dile getirdi




Malatya Belediyesi tarafından İpek Caddesi üzerine yapılan Kapalı Semt Pazarı ile Kadın Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor. 


Belediye Başkanı Ahmet Çakır inşaat çalışmalarında, incelemelerde bulunarak, yetkililerden projeyle ilgili bilgiler aldı. Malatya için önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlandıklarını belirten Çakır, İpek Caddesinde Cuma günleri kurulan Pazar nedeniyle bölgede trafik sıkışıklığının oluştuğunu; yapılacak semt pazarıyla bu sorunu ortadan kaldıracaklarım söyledi. Bölgede kültürel ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği bir alanın olmadığına da dikkat çeken Çalar, "Projemizin birinci katı semt pazarı, ikinci katı ise kadınlar kültür merkezi olarak planlandı. Toplam oturum alanı 3 bin 750 m2, toplam inşaat alanımız ise 7 bin m2'nin üzerinde. Cuma günleri birinci kat semt pazarı olarak kullanılacak, diğer günler otopark için kullanılacak. Yine Kadınlar Kültür Merkezimizin içinde fitnees salonu, atölyeler ve toplantı salonları olacak. Bu projeyle birlikte bölgemizdeki büyük bir eksikliği de gidermiş olacağız. Vatandaşlarımız da daha çağdaş ve nezih mekânlarda alışverişlerini yapabilecekler" dedi. 


Günboyu


Geri Dön