19 / 04 / 2024

Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Yunus Emre ve Seyrani Mahalleleri'nde incelemelerde bulunup vatandaşlara projeleri anlatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ,"İçiniz rahat olsun, sizin için en iyisini yapmak amacıyla çalışıyoruz" dedi




Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm uygulanacak mahallelerde incelemeler yaparak vatandaşlara hazırlanan projeler ve yapılan çalışmalar hakkında müjdeli haberler verdi.

Yunus Emre ve Seyrani Mahalleleri'nde incelemelerde bulunup vatandaşlara projeleri anlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,"İçiniz rahat olsun, sizin için en iyisini yapmak amacıyla çalışıyoruz. Sahada sürekli araştırma ve incelemeler yaparak projeleri en ince ayrıntılarına kadar inceleyerek, sizi daha fazla nasıl mutlu ederiz, size daha çok nasıl fayda sağlarız onun gayretindeyiz" diyerek vatandaşın yüreğine su serpti.

'Yeni Kayseri Kocasinan'da Kurulacak, Kocasinan Kayseri'nin Yeni Yüzü Olacak' sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmak için gece-gündüz demeden yoğun bir gayretin içindeyiz. Kentsel dönüşümle; gelişim, değişim ve dönüşüm oluşturacağız. Kocasinan'a yeni bir kimlik kazandırıyoruz. Kentsel dönüşüm tarzımız farkımızı ortaya koyacak. Kentsel dönüşümde kamu, vatandaş ve müteahhiti ayakta tutan, her 3 tarafı da memnun edecek bir uygulamayı hayata geçireceğiz. Uygulayacağımız kentsel dönüşümden vatandaşlarımız memnun olacak, yeni evinde huzur bulacak. Bize güvenin, inanın, içiniz rahat olsun" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yunus Emre ve Seyrani'de uygulanacak kentsel dönüşüm çalışmasından faydalanacak ve çalışmayı merak eden vatandaşlar da Başkan Çolakbayrakdar'a merak ettikleri konularla ilgili çeşitli sorular sorarak kaygılı geldikleri yerde içi rahatlamış bir şekilde," Size güveniyoruz. Çok güzel projeleri gerçekleştireceğinize inanıyoruz. İnşallah hemen gerçekleşir. Allah kolaylık versin" şeklinde duygularını ifade etti.



Kocaasinan Belediyesi


Geri Dön