26 / 04 / 2024

Ahmet Demircan: Ek ödeme yapılmadan daireye daire verilecek!

Ahmet Demircan: Ek ödeme yapılmadan daireye daire verilecek!

Okmeydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan "Eğer vatandaş isterse kentsel dönüşümde herkesin dairesine daire verilecek. Üstelik hiçbir ek ödeme yapılmayacak" dedi...





Kentsel dönüşümde ev sahipleri para ödemeyecek, kiracılar da ev sahibi olabilecek . Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için önemli açıklamalar yaptı. Vatandaşlarla bir araya gelen Demircan, "Eğer vatandaş isterse kentsel dönüşümde herkesin dairesine daire verilecek. Üstelik hiçbir ek ödeme yapılmayacak. Kiracılarsa uzun vadeli ucuz fiyata konut sahibi olacak.En az 15 yıl kiracı olarak oturanların uzun vadeli, kira öder gibi konut sahibi olmasını istiyoruz" dedi.

MODERN OLACAK

Tapuların verilmesinin ardından vatandaşlar talep ederse kentsel dönüşüm başlatacaklarını söyleyen Başkan Demircan, şöyle konuştu: "50 yıllık çarpık yapılaşma nedeniyle Okmeydanı'nda park, hastane, okul, ibadethane gibi sosyal mekânlar çok az bulunuyor. Yaptığımız planlamayla Okmeydanı, İstanbul'un en gözde semti olacak. Hiç kimseden ek ödeme almadan daireye daire verilecek. Kentsel dönüşüm bittiğinde herkes son derece modern evlere sahip olacak."

Habertürk

Geri Dön