19 / 04 / 2024

Ahmet Haluk Karabel Gaziantep'te kentsel dönüşüm alanlarını gezdi!

Ahmet Haluk Karabel Gaziantep'te kentsel dönüşüm alanlarını gezdi!

Bir dizi ziyaretler için Gaziantep'e gelen TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Şahinbey Belediyesi tarafından uygulanan ve Türkiye'ye örnek gösterilen kentsel dönüşüm çalışması yapılan alanları gezdi...



Bir dizi ziyaretler için Gaziantep'e gelen  TOKİ  Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Şahinbey Belediyesi tarafından uygulanan ve Türkiye'ye örnek gösterilen kentsel dönüşüm çalışması yapılan alanları gezdi. 


Yazıcık ve Nuripazarbaşı bölgelerinde yapılan kentsel dönüşüm çalışma alanlarında incelemelerde bulunan TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel'e, eşlik eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 


Şahinbey Belediyesi tarafından uygulanan Kentsel dönüşüm alanları gezisi sonrası bilgi veren TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, yüzde sekseni çarpık yapılaşmanın olduğu Şahinbey ilçesinde farklı bölgelerde kentsel dönüşüm uygulamasının isabetli bir karar olduğunu belirterek, "Gaziantep'le ilgili tüm bilgileri başkanımızdan aldık. TOKİ olarak bizim bu bölgede geçmişten bu güne yatırımlarımız var, Şuana kadar 17.633 adet yapılmış, devam eden ve planlanan projelerimiz var. Gaziantep ilimiz her açıdan önemli bir şehrimizdir. 


Başkanlarımız ve ekipleri ile birlikte görsel açıdan, imar ve şehircilik açısından çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar devam edecektir. Yaptığı çalışmalardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nu tebrik ediyorum."dedi.


Denge Gazetesi 




Geri Dön