25 / 04 / 2024

Ahmet Murat Binark'tan yeni şirket! Garanti Koza Handal İnşaat A.Ş.!

Ahmet Murat Binark'tan yeni şirket! Garanti Koza Handal İnşaat A.Ş.!

Garanti Koza Handal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Murat Binark, Çoşkun Erginer, H. Noori Ayyed Ayyed, M. Abdl-Majed A. Mujahed ve W. Noori Ayyed Ayyed



Garanti Koza Handal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ahmet Murat Binark, Çoşkun Erginer, H. Noori Ayyed Ayyed, M. Abdl-Majed A. Mujahed ve W. Noori Ayyed Ayyed ortaklığında kuruldu.

Firmanın iş konusu; Şirket, mesken, ofis binaları, yazlık evler de dahil (ancak bunlarla sınır dışı olmaksızın) inşaat yapıları için bazı kurulum ve kurma da dahil olmak üzere her türlü inşaat ve taahhüt işleri üstlenebilir  ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapabilir.

100 bin TL sermaye ile kurulan Garanti Koza Handal İnşaat A.Ş.nin ortakları ve sermaye dağılımına göre;

-Garanti Koza İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 49 bin 998 TL.
-Eber Almodum Company For Contracts Real Estate Development 49 bin 998 TL.
- Ahmet Murat Binark 1 TL.
-Çoşkun Erginer 1 TL.
-H. Noori Ayyed Ayyed 1 TL.
-W. Noori Ayyed Ayyed 1 TL.

Garanti Koza Handal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Murat Binark, Çoşkun Erginer, H. Noori Ayyed Ayyed, M. Abdl-Majed A. Mujahed ve W. Noori Ayyed Ayyed.

Adres: Tekstilkent Koza Plaza, A Blok-Esenler

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Murat Binark;

1980 yılından itibaren, Garanti Koza çeşitli yöneticilik kademelerinde ve uluslararası projelerden sorumlu olmuş, teklif, planlama, proje ve dizayn, maliyet kontrol, sözleşmeler, pazarlıklar, iş geliştirme, bilgi işlem, yurt dışı işler, arazi geliştirme konularında hizmet vermiş, Rusya, Kırgızistan ve Suudi Arabistan projelerini yönetmiştir.

Dr. A. Murat Binark, 1998-2001 arasında Skanska-Thor Genel Müdürlüğü sırasında sürdürdüğü arazi geliştirme faaliyetlerini takiben, Garanti Koza camiasına tekrar katılmıştır.


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön