28 / 03 / 2024

Ahmet Sarıcalı kim?

Ahmet Sarıcalı kim?

Şua İnşaat’a İhlas İnşaat’tan transfer olan; Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı kimdir? Ahmet Sarıcalı inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? İşte Ahmet Sarıcalı'nın biyografisi...



Ahmet Sarıcalı kim?

Ahmet Sarıcalı, 1970 yılı Hatay doğumlu. İlk, orta ve lise öğretimini Hatay da tamamladıktan sonra 1993 te  Ankara  Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ni bitiren Ahmet Sarıcalı bugün, Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü.


1993 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe Dedeman Turizm ve İnşaat, Göçay Şirketler Grubu gibi birçok önde gelen firmada yöneticilik yaptı. 


2001 yılından 2010 yılına kadar İhlas İnşaat A.Ş.’de satış yöneticiliği yapan Ahmet Sarıcalı 2010 yılından bu yana Şua İnşaat Satış Pazarlama müdürlüğü görevini sürdürüyor. İleri düzeyde İngilizce biliyor. Aynı zamanda profesyonel Basketbol ve yüzme sporları yapan Sarıcalı halen boş vakitlerinde spor yapıyor.


Şua İnşaat

Şua İnşaat 1992 yılında Nimetullah Kaya tarafından kurulmuştur. Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan Şua İnşaat, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmi başarmıştır.

 

Kurulduğu günden bu yana öncü olma, girişimcilik, takım çalışması ilkelerinden, sosyal sorumluluk, müşteri memnuniyeti ve istikrar gibi esaslarından taviz vermeden projelerini planlayan Şua İnşaat, müşterilerine bu sayede uzun dönem başarıyla hizmet edebilmiştir.

 

Şua İnşaat projelerini geleceği olan lokasyonlarda inşa ederek sakinlerine ayrıca yatırım değeri de sağlamaktadır. Şu ana kadar Elite City, Elite Side, Elite Rezidans, Elite Life gibi geniş çaplı, yeni nesil projelere imza atan Şua İnşaat, kente estetik, yaşama değer katmaya devam edecektir.


Şua İnşaat projeleri:

Elite Residence (2012)

Elite Life (2009)

Ataşehir Konakları (2007)

İMES İş Merkezi (2007)

Atakent Konutları (2005)

Altınoluk Aquapark (202)

Sproting İş Merkezi (1999)


Şua İnşaat!




Geri Dön