25 / 04 / 2024

Ahu Aysal'ın yazlık satışında pay tartışması!

Ahu Aysal'ın yazlık satışında pay tartışması!

Geçtiğimiz aylarda Bodrum'daki yazlığını satan Ahu Aysal, bu satıştan elde ettiği geliri kızları arasında paylaşmıştı. Fakat kızlarının yazlık satışındaki paylarından mutlu olmadıkları ortaya çıktı.



Cemiyetin ünlü ailesi Aysallar, yazlık satışı nedeniyle yeni bir kriz yaşıyor. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Unit Group Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Aysal’ın iflasıyla başlayan olumsuz süreç tüm aileyi olumsuz bir şekilde etkiledi.

Önce Hotel Les Ottomans’ı icradan satan Ahu Aysal’ın yaz başında Bodrum Gündoğan’daki göz kamaştıran yazlığını da sattı.

Ahu Aysal ın yazlık satışında pay tartışması!

Kendi paylarını beğenmediler

6 milyon 600 bin dolara satılan yazlıktan kendisine 600 bin dolar ayıran, 6 milyon doları da ikiye bölerek kızları Ala Şirin ve Ceyla Kırklar’a paylaştıran Ahu Aysal bu paylaşımla kızlarını mutlu edemedi.

Evin değerinin çok daha fazla olduğunu söyleyen kız kardeşlerin, satış sürecinde annelerine küstüğü öğrenildi. Ahu Aysal’ın evi bu fiyata satmaya diretmesiyle de Ala Şirin ve Ceyla Kırklar'ın anneleri hakkında doktor raporu alarak satışı engellemek için hareket geçtiği iddia edildi.

Bu süreçte yolladıkları mesajlarla kendisini tehdit eden kızlarının tavırlarından sıkılan Ahu Ahsal, çareyi kendine 600 bin ayırarak, onlara 3’er milyon dolar vermekte buldu. Bu parayı da az bulan kardeşler şimdilerle anneleriyle konuşmuyor.

Ahu Aysal Bodrum'daki yazlığını sattı!


Geri Dön