17 / 04 / 2024

Aile Bakanı Derya Yanık’tan zamlı ödeme müjdesi! Tam 3038 TL hesaplara yatacak!

Aile Bakanı Derya Yanık’tan zamlı ödeme müjdesi! Tam 3038 TL hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı düzenli olarak destek ödemeleriyle ilgili ayrıntıları paylaşıyor. Bakan Derya Yanık, ihtiyaç sahibi vatandaşlara zamlı ödeme müjdesi verdi.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca zam yapılan bu ödemenin zamlı güncel durumu 3038 TL oldu. Bu desteğe yapılan zamla birlikte destekten faydalanan kişilerin rahatlaması hedefleniyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar için başlatılan ve önderliğini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının yürüttüğü çeşitli ödemeler yapılıyor. Gerçekleştirilen bu destek ödemeleri düzenli olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan destek ödemeleri, ihtiyaç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor.

Aile Bakanı Derya Yanık’tan zamlı ödeme müjdesi! Tam 3038 TL hesaplara yatacak!

ZAMLI DESTEK ÖDEMESİ AÇIKLANDI

Bakanlı tarafından verilen destek ödemelerinin ne kadar ve ne zaman yatacak soruları ile ilgili araştırmalar hız kazandı.  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından önceki günlerde yapılan açıklamalarda, aile sosyal destek ödemelerinde memur maaşı zammı oranında artış gerçekleştirildiğinin haberi verildi. Gerçekleşen bu yardım zammı ile birlikte, Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesinin ücreti ise 3.038 lira olarak belirlendi. Yapılan bu zam sonrasında Bakan Derya Yanık, “Yeni sosyal yardım programlarının maaş ödemesini zam almış bir şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatıracağız” şeklinde konuştu.

Peki, aile destek programının başvuru şartları ve detayları neler? İşte merak edilenler...


Geri Dön