24 / 04 / 2024

Bakan Derya Yanık açıkladı: Ocak ayında üç ödeme birden!

Bakan Derya Yanık açıkladı: Ocak ayında üç ödeme birden!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Ocak ayına ilişkin üç nakdi sosyal destek programımız ile 259 milyon TL ödeme yapacağız" dedi.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'şartlı eğitim' ve 'şartlı sağlık' yardımlarıyla 'çoklu doğum yardımı' kapsamında ocak ayında gerçekleştirilecek ödemelere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

A Haber'de yer alan habere göre; Yanık ilk ve orta öğretim çağında çocuğu olan ve sosyal güvencesi olmayan ailelere, çocukların şartlı eğitimle okula devam etmesi koşuluyla, 0- 6 yaş arası çocuğu olan ihtiyaç sahibi ailelere eğitim desteği sağladıklarını ifade etti. 6 yaşına kadar Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği zamanlarda sağlık kontrollerini yaptırmaları kaydıyla düzenli nakdi yardımda bulunduklarını kaydetti.

Bakan Yanık, çoklu doğum sonucunda dünyaya gelen çocukların bulunduğu ihtiyaç sahibi ailelere de nakdi destek de bulunulduğunu hatırlatarak, "Bu kapsamda, ocak ayına ilişkin bu üç sosyal yardım programlarımız ile 259 milyon TL ödeme yapacağız" dedi.

Bakan Yanık müjdeyi verdi! İhtiyaç sahiplerine 450 milyon TL ek kaynak!

Bakan Derya Yanık duyurdu: Yardım paraları hesaplara yatmaya başladı!

Bakan Derya Yanık açıkladı: Ödemeler 1259 liradan 1611 liraya yükseltildi!

Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

Bloomberg'den kritik analiz: Dolar kuvvetlenecek!

IMF'den El Salvador'a kripto para uyarısı!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön