19 / 04 / 2024

Bakan Yanık müjdeyi verdi! İhtiyaç sahiplerine 450 milyon TL ek kaynak!

Bakan Yanık müjdeyi verdi! İhtiyaç sahiplerine 450 milyon TL ek kaynak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, zor kış şartlarında ihtiyaç sahibi milyonlarca vatandaşa yönelik toplam 450 milyon lira ek kaynak ayrıldığını aktardı.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından yapılan yazılı açıklamada, htiyaç sahbi vatandaşların kış mevsiminin olumsuz etkilerinden korumaya yönelik çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; hazırlanan ek kaynak ile önceliklerinin kış aylarındaki ihtiyaçların karşılanması olacağının altını çizen Yanık, "Bu kapsamda ilk etapta 220 milyon lira Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na (SYDV) aktarıldı. Bu kaynak, ocak ve şubat aylarına ilişkin. Hazırladığımız ek kaynağın ikinci kısmı olan 230 milyon TL'yi şubat ayı sonunda vakıflarımıza aktaracağız" ifadelerine yer verdi.
Kış mevsiminin zorlu şatlarında vatandaşları yalnız bırakmamak için kaynakları kullandıklarını belirten Bakan Yanık, "Bu kapsamda ihtiyaç sahibi vatandaşların kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri için 450 milyon TL'lik ek kaynak hazırladık" bilgisini paylaştı.

 Bakan Yanık müjdeyi verdi! İhtiyaç sahiplerine 450 milyon TL ek kaynak!

Bakanlık tarafından sağlanan desteklerin ihtiyaçlar doğrultusunda daha etkin kullanılması için çalıştıklarını ifade eden Bakan Yanık, her ay düzenli olarak SYDV'lere kaynak aktarıldığını ve bu doğrultuda ayni ve nakdi yardımların yapıldığını ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldığını ifade etti.

Bakan Derya Yanık duyurdu: Yardım paraları hesaplara yatmaya başladı!

Bakan Derya Yanık açıkladı: Ödemeler 1259 liradan 1611 liraya yükseltildi!

Bakan Derya Yanık açıkladı: Engelli ve yaşlı aylıkları ödenmeye başladı!

Nefesler kesildi: Altın fiyatlarının seyri değişecek!

Döviz kurlarında son durum! Dolar bugün kaç lira?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Bitcoin ve kripto paralar dolar dolar eriyor! İşte nedeni...

 

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön