25 / 04 / 2024

Nefesler kesildi: Altın fiyatlarının seyri değişecek!

Nefesler kesildi: Altın fiyatlarının seyri değişecek!

Gram altın yeni haftanın ilk işlem gününe 796 liradan başladı. Uzmanlar, gram altında yatay seyrin devam ettiğini ifade ederken, global piyasalardaki satışlardan etkilenmemesini, piyasa düzelince sert yükselebileceği anlamına gelebileceğini ifade etti.



Gram altın yeni güne 796 liradan başladı. Uzmanlar, gram altında yatay seyrin devam ettiğini ifade ederken, global piyasalardaki satışlardan etkilenmemesini piyasa düzelince sert yükselebileceği anlamına gelebileceğini ifade etti. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Peki, 24 Ocak Pazartesi güncel altın fiyatları nedir? Altın yatırımı için doğru zaman mı? Gram altındaki yükseliş devam edecek mi? Uzmanlar altın alım satımı için ne diyor? İşte güncel altın fiyatları ve son gelişmeler...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön