27 / 04 / 2024

Aileniz için 5 futbol sahası büyüklüğünde peyzaj alanı: Nurol Park Güneşli!

Aileniz için 5 futbol sahası büyüklüğünde peyzaj alanı: Nurol Park Güneşli!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Kampanya dahilinde 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanan Nurol Park Güneşli projesinde bir diğer fırsat kapsamında aylık taksitler 2 bin 500 TL'den başlıyor. Proje, Nurol GYO imzası taşıyor...



Toplam 1,418 adet daireden meydana gelen  Nurol Park  Güneşli projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı sağlanıyor. 


Konutların satışlarına başlanan Nurolpark Güneşli projesi, İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projede  Nurol GYO  tarafından inşa ediliyor. 


6 bloktan oluşan Güneşli Nurol Park projesinde yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Aileniz için 5 futbol sahası büyüklüğünde peyzaj alanı!


50 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Nurolpark Güneşli projesi, 55 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçiriliyor. Projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde başlaması planlanıyor. 


Nurol GYO Nurol Park projesi; açık hava dinlenme alanları, avlu ve teraslar, alışveriş alanları, restoran, sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, spor tesisler ve güneşlenme terasları gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön