20 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Brent petrol can çekişiyor! Araç sahipleri acil göz atın

Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Brent petrol can çekişiyor! Araç sahipleri acil göz atın

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarına indirim beklentisi oluştu. Peki akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Ayrıntılar haberimizde...



Petrol ve dolar kurundaki hareketlilik ile birlikte akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam haberleri gündeme gelmeye başladı. Motorin ve benin fiyatlarına art arda gelen indirimlerin ardından LPG'ye zam yapılmıştı.

Brent petrol fiyatlarında meydana gelen düşüşün ardından arkayıt fiyatlarına indirim gelip gelmeyeceği araştırılmaya başlandı.

Akaryakıt fiyatlarına zam veya indirim haberleri brent petrol fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri ile birlikte gündemde yer almaya devam ediyor. 

26 Temmuz günü motorin fiyatlarına 92 kuruş indirim yapılırken 27 Temmuz itibariyle ise benzin fiyatlarına 50 kuruşluk indirim geldi.

Art arda uygulanan akaryakıt indiriminin ardından LPG fiyatlarına 30 kuruş zam geldi. Brent petrol fiyatı 100 doların altına kadar gerilerken "LPG, motorin ve benzin fiyatlarına indirim beklentisi gündeme geldi.

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Araç sahipleri acil göz atın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön