18 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarına ÖTV düzenlemesi yapıldı!

Akaryakıt fiyatlarına ÖTV düzenlemesi yapıldı!

Bu günden itibaren geçerli olmak üzere benzine 7 kuruş zam yapıldı. Artış, eşel mobil sistemi gereği ÖTV'den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacak.



Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesinin 26 Ocak 2021 tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtildi. Sputniknews'de yer alan habere göre; açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Benzinde 7 KRŞ/LT Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış mevcut Uygulama olan EŞEL MOBİL Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır."

Akaryakıt fiyatlarına ÖTV düzenlemesi yapıldı!

Benzin ve motorine zam geldi! Eşel Mobil sistemi ilk kez devreye alındı!

Benzin ve motorine zam!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön