23 / 04 / 2024

benzin fiyatı güncel

benzin fiyatı güncel

Bu günden itibaren geçerli olmak üzere benzine 7 kuruş zam yapıldı. Artış, eşel mobil sistemi gereği ÖTV'den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacak.

Mazota zam var mı? Seçim sonrası benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu? Güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024!

Petrol 87 dolar seviyesine yükseldi. Araç sahipleri petrol fiyatlarında yaşanan yükselişlerin benzin ve mazot fiyatlarına yansıyıp yansımadığını merak ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024...

1 litre benzin kaç TL? Son dakika akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı! Benzin, motorin, LPG güncel fiyat...

Sürücüler, '1 litre benzin kaç TL, güncel benzin fiyatı, motorin ne kadar?' gibi soruların yanıtlarını sık sık araştırıyor. Peki 1 benzin kaç TL? İşte 6 Mart 2024 benzin, motorin, LPG güncel fiyat listesi...

SON DAKİKA: Motorine indirim geldi! İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL?

Sürücülerin dört gözle beklediği akaryakıt indirimi geldi. Peki İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? İşte BP, Total, Opet, Shell, PO 31 Ekim 2023 fiyat listesi...

Benzin ve motorine peş peşe zam! SON DAKİKA: Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler şimdi bakın! 

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ile dolar kurunda yaşanan artışlardan doğrudan etkileniyor. Akaryakıtta zamlar peş peşe geliyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Depoları hemen doldurun! Akaryakıta dev zam! İşte 6 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyat listesi!

Benzine zam mı gelecek? Motorine indirim mi gelecek? İşte 6 Haziran 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Akaryakıt alacaklara kötü haber! İşte 30 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Benzin bugün kaç TL oldu? Motorine zam mı yoksa indirim mi yapıldı? LPG’nin litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 30 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Benzine zam yolu gözüktü! İşte 29 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyat listesi!

Benzin kaç TL oldu? Akaryakıtta yeni zam olacak mı? Motorin ne kadar oldu? İşte 29 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyat listesi!

Benzin fiyatında son dakika! Akaryakıt fiyatları şu anda ne kadar? 23 Mayıs 2023 benzin ve motorin güncel fiyatlar!

Benzin ve motorine yeni zam mı geldi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum ne? İşte 23 Mayıs 2023 benzin ve motorin güncel fiyatlar!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 28 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu? Motorine zam mı geldi? LPG litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 28 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 21 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine indirim mi geldi? Motorine yeni zam mı yapıldı? LPG litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar aman dikkat! İşte 18 Nisan Salı güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu? Motorin kaç TL oldu? LPG litre fiyatına zam mı geldi? İşte 18 Nisan Salı güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne? Hemen Bakın! İşte 17 Nisan Pazartesi güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi? Motorine yeni zam mı geldi? LPG litre fiyatı ne kadar? İşte 17 Nisan Pazartesi güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 16 Nisan Pazar güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Son dakika haberine göre, milyonlarca sürücü güncel akaryakıt fiyatlarını öğrenmek için araştırmalar yapıyor. BP, Opet, PO ve Total gibi markaların 16 Nisan 2023 tarihli fiyat listelerine göre, illere göre benzin, motorin ve LPG fiyatları değişkenlik gösteriyor.

benzin fiyatı güncel Haberi

benzin fiyatı güncel

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesinin 26 Ocak 2021 tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtildi. Sputniknews'de yer alan habere göre; açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Benzinde 7 KRŞ/LT Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış mevcut Uygulama olan EŞEL MOBİL Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır."

Benzin ve motorine zam geldi! Eşel Mobil sistemi ilk kez devreye alındı!

Benzin ve motorine...