20 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük düşüş yaşandı

Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük düşüş yaşandı

Güncel akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından takip edilmekte. Geçtiğimiz hafta Brent petrol fiyatının 90 doların altına düşmesiyle indirim beklentisi oluştu. Ancak benzin ve motorine indirim geleceği öne sürüldü.



Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri araç sahiplerinin gündeminde. Petrol fiyatlarının 9 ayın dibini görmesiyle akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Benzin istasyonuna gidecek olan vatandaşlar 'Bugün LPG, mazot, motorin ve benzin fiyatı ne kadar oldu, kaç TL?' sorusunu araştırmaya başladı. Gelen son iddialarda akaryakıta zam geleceği söylendi. İşte 2 Ekim 2022 güncel benzin ve motorin fiyatları...

ABD HAM PETROLÜNDE SERT DÜŞÜŞ
ABD ham petrolünde sert düşüş! Merkez bankaları tarafından yapılan faiz artışları küresel enerji sektörlerini derinden etkilerken, ABD ham petrolü Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına geriledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön