25 / 04 / 2024

Akaryakıt Zamlarından Şikayetçi Olanlar Dikkat! 96 Bin 500 Liraya Elektrikli Araç…

Akaryakıt Zamlarından Şikayetçi Olanlar Dikkat! 96 Bin 500 Liraya Elektrikli Araç…

Son günlerde artan enerji fiyatları ile birlikte zamlanan akaryakıt, aracı olanları kara kara düşündürmeye devam ediyor. Sizler için elektrikle çalışan Yuki Hektor aracını ve özelliklerini araştırdık…



Rusya-Ukrayna savaşından etkilenen pek çok sektör gibi akaryakıt piyasasında da sular durulmuyor. Her geçen gün artarak değişen akaryakıt ücretleri, vatandaşın endişesini de arttırıyor. Özellikle son günlerde akaryakıt fiyatlarındaki önlenemez artışları takip etmek bile güç hale geldi. Öyle ki şimdilik bu zamlar hızla devam edeceğe de benziyor.

İşte bu duruma çözüm arayanlar için tercih edebilecekleri farklı bir seçenek olabileceğini düşündüğümüz, elektrikle çalışan Yuki Hektor aracını araştırdık. Aynı zamanda doğa dostu olan ve 96 bin 500 liradan satışta olan Yuki Hektor, bu durumdan kurtulmayı sağlayabilir.

Akaryakıt Zamlarından Şikayetçi Olanlar Dikkat! 96 Bin 500 Liraya Elektrikli Araç…

Yuki Hektor, elektrikle çalışmasının yanı sıra  şehir içi kullanımı kolay olması ve sürüşü eğlenceli hale getiren yapısı ile dikkat çekiyor. 2 veya en fazla 3 kişi için kullanım sunan araç, metropol kalabalığı, trafik ve park yeri gibi sorunlar ile kolayca baş etmeyi sağlıyor. Çok yönlü ve ergonomik yapısı ile Yuki Hektor, 60 km’lik menzile sahip. Ayrıca otomobillerde bulunan ısıtma-soğutma, led aydınlatmalar, silecek, dijital göstergeler ve geri görüş kameralarına da sahip. Kompakt yapısı ile saatte 32 km hıza ulaşan Yuki Hektor için, bu modeller arasında yeterli miktarda bir seviyeye sahip olduğu söylenebilir.


Geri Dön