23 / 04 / 2024

Akaryakıta yeniden zam! Araç sahiplerinin sevinci kısa sürdü! İşte 11 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Akaryakıta yeniden zam! Araç sahiplerinin sevinci kısa sürdü! İşte 11 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Geçtiğimiz cumartesi günü günü benzin ve motorine uygulanan indirimin ardından 10 Ağustos'ta motorin fiyatlarına 1 TL daha indirim yapılmıştı. Ancak sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorin fiyatlarına 81 kuruş zam yapılacak.



Güncel LPG, benzin ve motorin fiyatları araç sahipleri tarafından her gün merakla araştırılırken akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri de sürüyor. 6 Ağustos günü itibariyle benzin fiyatlarına 2 lira 23 kuruş ve motorin fiyatlarına 1 lira 15 kuruş indirim gelmişti. Dünya piyasalarındaki durgunluk korkusuyla 100 doların altına kadar gerileyen brent petrol fiyatı ile birlikte motorin indirimi haberi de gelmişti. Son olarak 10 Ağustos Çarşamba günü itibariyle motorin fiyatlarına 1 TL daha indirim yapılmıştı. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göreyse akaryakıt fiyatlarına yine bir zam geliyor. İşte, İstanbul,  Ankara  ve İzmir'de 10 Ağustos LPG, benzin ve motorin fiyatları listesi...

MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM UYGULANDI!

Dünya piyasalarındaki durgunluk ve brent petrol piyasasında gözlemlenen aşağı yönlü hareketlilik beraberinde akaryakıt indirimi haberlerini getirmeye devam ediyor. 10 Ağustos Çarşamba günü motorin fiyatına 1,00 TL indirim yapıldı.

AKARYAKIT FİYATLARINA ÇİFTE İNDİRİM GELMİŞTİ

Akaryakıta yeniden zam! Araç sahiplerinin sevinci kısa sürdü! İşte 11 Ağustos akaryakıt fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön