20 / 04 / 2024

Akaryakıta zam yağmuru! Benzine zam geliyor!

Akaryakıta zam yağmuru! Benzine zam geliyor!

Akaryakıta zam haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Yüzbinlerce araç sahibini yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatlarına her geçen gün zam geliyor. Dün motorine 80 kuruşluk zam gelirken, bu gece de 72 kuruş benzine zam bekleniyor.



Akaryakıt fiyatlarında artış devam ediyor. Peş peşe gelen zam fiyatlarından sonra araç sahipleri fiyatların daha ne kadar ne kadar artacağını merak ediyor. Dün motorine80 kuruşluk zam gelirken bu gece yarısından itibaren de benzine zam gelmesi bekleniyor.

Akaryakıt sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, benzinin litre fiyatının bu gece yarısından itibaren 72 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Yüzbinlerce araç sahibi gelen son zamlardan sonra benzin ve motorinin litre fiyatının ne kadar olduğunu merak ediyor. Benzin ve motorinin lüitre fiyatı İstanbul,  Ankara  ve İzmir'de ne kadar oldu? İşte tüm merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön