29 / 03 / 2024

Akaryakıtta kazık iddiası! 5 liralık fark araç sahiplerini çıldırttı

Akaryakıtta kazık iddiası! 5 liralık fark araç sahiplerini çıldırttı

Brent petrolün 90 doların altına düşmesiyle araç sahiplerinde indirim beklentisi oluşmuş oldu. Ortaya atılan iddialara göre akaryakıt fiyatlarında 5 liranın üzerinde indirim geleceği iddia edildi.



Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri araç sahipleri tarafından yakından takip edilmekte. Petrol fiyatlarının 9 ayın dip seviyesinin görmesinin ardından benzin ve motorin fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Son iddialara göre akaryakıta 5 liranın üstünde indirim geleceği iddia edildi.

PETROL FİYATLARI 9 AYIN DİBİNDE
Merkez bankalarının faiz artırımına gitmesinin ardından petrol fiyatlarındaki ateş dindi. ABD ham petrol fiyatı Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına düştü. Brent petrol ise Rusya-Ukrayna Savaşı'ndan bu yana ilk kez 90 doların altına indi. Brent petrol 29 Eylül Perşembe günü sabahına 88 dolardan başlamış oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön