26 / 04 / 2024

Motorine bayram indiriminin miktarı ve tarihi belli oldu! 5 liralık indirim açıklaması

Motorine bayram indiriminin miktarı ve tarihi belli oldu! 5 liralık indirim açıklaması

Motorine bayram indirimi haberi geldi. Akaryakıt istasyonlarında 22 lira 01 kuruştan satılan mazota yapılacak son dakika indirimi açıklandı. Sektör kaynakları '5 liralık indirim' beklentisiyle ilgili de durumu açıklığa kavuşturdu. İşte akaryakıta bayram indirimiyle ilgili detaylar..



Mart ayında fiyatı en fazla artan ürün yüzde 32,67 ile motorin oldu. Mart ayının zam şampiyonu mazot oldu. Mart ayında en fazla pahalanan ürünler, motorin yüzde 32,67, benzin yüzde 24,41 oldu. Artan mozt fiyatları sürücülerin alım gücünü zorlarken akaryakıta artan bütçe arttı. 1 Ocak 2022'de 11 lira 51 kuruş olan motorin 26 Nisan tarihi itibarıyla 22 lira 01 kuruştan sürücülere satılıyor. Aşırı artan mazot fiyatlarında bayramın da yaklaşmasıyla indirim beklentisi oluştu. Sürücüler indirimin '5 lira olmasını' bekliyordu. Motorine ve benzine indirim geldi mi son fiyat kaç lira oldu sorusu günbegün araştırılmaya başladı. Sonunda beklenen açıklama geldi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön