19 / 04 / 2024

BİM'den ayçiçek yağına 91 liralık indirim açıklaması! O fiyatı duyan mağazada yığılmaya neden oldu

BİM'den ayçiçek yağına 91 liralık indirim açıklaması! O fiyatı duyan mağazada yığılmaya neden oldu

Ayçiçek yağına BİM'de 100 liraya yakın indirim yapıldığı haberi müşterilerin BİM mağazaları önünde yığılma yapmasına neden oldu. '5 litrelik ayçiçek yağında dev indirim 91 lira düştü' şeklinde kulaktan kulağa yayılan haberle ilgili açıklama yapıldı.



BİM marketler ayçiçek yağında 91 lira indirim yaptı haberi ayçiçek yağı almak isteyen müşterilerin BİM mağazaları önünde kuyruk oluşturmasına neden oldu. BİM, yetkilileri ise bir anda yayılan "91 lira ayçiçek yağı indirim" haberinin içeriğiyle ilgili açıklama yaptı. 

BİM'de Sole marka ayçiçek yağları satılıyor. Mağazada aynı zamanda müşterilere Sırım, Yurdum markaları adı altında sıvı yağları satılıyor.

Sole Ayçiçek Yağı ayçiçeği bitkisinin çekirdeklerinden, diğer bir deyişle tohumlarından elde edilen, açık sarı renkli ve hafif bir tada sahip bitkisel bir yağ olarak müşterilere tanıtılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön