20 / 04 / 2024

ayçiçek yağı fiyatları

ayçiçek yağı fiyatları

Ayçiçek yağında fiyatları yakından ilgilendiren en önemli konu hammaddenin yeterince temin edilip edilmemesi. Toprak Mahsulleri Ofisi ayçiçek hasadına sayılı günler kala 18 bin ton ayçiçek yağı ihalesi yapmıştı. Son dakika açıklaması yağ fiyatlarında yeni bir artış dalgası mı geliyor dedirtti.

Ayçiçek yağı fiyatlarını tavan yaptıracak korkunç tehlike ortaya çıktı! Bakanlıktan düğmeye basıldı

Ayçiçek yağı fiyatlarının hasat mevsimi gelmesi nedeniyle düşmesi beklenirken gelen haber tüketiciyi üzdü. Bakanlık sorunu çözmek için düğmeye bastı. Kriz aşılamazsa kışa doğru 5 litresi 189 liraya satılan ayçiçek yağlarının fiyatlarının 200 lirayı geçmesinden endişe ediliyor.

Küresel piyasada ayçiçek yağı şeker ve hububat fiyatları düştü

Toprak Mahsulleri Ofisi'nin önceki günlerde piyasanın fiyatlarına nazaran ton başına 90 dolar fazla ücret ödeyerek ayçiçek yağı ithal edilmesi için ihale açmasının ardından ürün fiyatları daha da düştü.

Ayçiçek yağı fiyatlarında yüzde 30 indirim! Türkiye'de fiyatlar neden aşağı düşmüyor

Uluslararası piyasalarda ham ayçiçek yağı son iki haftada yüzde 30 düşüşle 1500 dolara kadar geriledi. Bu gelişmenin iç piyasaya indirim olarak yansıması bekleniyor ancak Türkiye'deki firmalar bu düşüşü görmezden geliyor.

Ayçiçek yağına yine zam geldi! İşte BİM, A-101, Şok, TMO marketlerinde güncel ayçiçek yağı fiyatları

Henüz 2 yıl önce 60 liraya satılan ayçiçek yağı Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrasında yaşanan kriz nedeniyle market raflarında 150 liraya kadar fiyatları yükselmişti. İşte marketlerde satılan ayçiçek yağının son fiyatları….

Avrupa'da un ve ayçiçek yağı fiyatlarında zirve beklentisi

Savaş nedeniyle Avrupa'da başta un ve ayçiçeği yağı olmak üzere temel gıda ürünlerinde yaşanan fiyat artışları ve bazı ürünlerdeki tedarik sıkıntısı tüketiciler için endişe kaynağı olmaya devam ederken, Avrupa'da gıda enflasyonunun bu yaz zirve yapması öngörülüyor

Migros ayçiçek yağlarındaki indirim kampanyasını duyurdu! Orkide, Yudum 100 liranın altına indi

Ayçiçek yağlarında indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Marketler indirim kampanyaları ile ayçiçek yağlarını uygun fiyatla tüketicilerle buluşturuyor. 3 litrelik Orkide ayçiçek yağlarının fiyatı 100 liranın altına indi. Migros'ta 18 Haziran'da başlayan indirim kampanya detayı ve fiyat listesi...

Ayçiçek yağlarında fiyat düşürecek açıklama! Trakya Birlik yetkilisi tarih verdi

Ayçiçek yağlarında fiyatları düşürücek açıklama Trakya Birlik fabrika müdürü Erkan Ünal'dan geldi. Türkiye'nin ayçiçek stokuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Ünal, üreticiden alınan yağlık ayçiçek tohumunun işlenerek son tüketiciye en uygun fiyattan verildiğini bildirdi.

Ayçiçek yağı 40 lira altına düştü! Market indirimi vatandaştan büyük ilgi gördü

Ayçieçk yağında yapılan indirimler vatandaştan büyük ilgi görüyor. Marketlerde 5 litre ayçiçek yağları 200 liraya dayandı. Bazı marketlerse belirli günlerde ayçiçek yağı, şeker, un gibi ürünlerde indirim yaparak cüzdanları kısmen de olsa rahatlatıyor.

Ayçiçek yağında büyük indirim! 5 litresi 82 liraya mı düşecek? 14 Mayıs fiyat listesi

Ayçiçek yağında Rusya Ukrayna krizi odaklı fiyat artışları hükümeti harekete geçirdi. Geçtiğimiz 28 Nisan’da 18 bin ton ham ayçiçeği yağı ithalat ihalesi yapıldı. Hükümet ayrıca üretimde artışı sağlamak için İstanbul Çatalca'da ayçiçeği tohumu dağıtımı yaptı.

BİM'den ayçiçek yağına 91 liralık indirim açıklaması! O fiyatı duyan mağazada yığılmaya neden oldu

Ayçiçek yağına BİM'de 100 liraya yakın indirim yapıldığı haberi müşterilerin BİM mağazaları önünde yığılma yapmasına neden oldu. '5 litrelik ayçiçek yağında dev indirim 91 lira düştü' şeklinde kulaktan kulağa yayılan haberle ilgili açıklama yapıldı.

Ayçiçek yağı fiyatları yine uçacak uyarısı! 119 liraya düşürüldü depolar boşaltıldı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ukrayna'nın elinde bulunan 7 tona yakın ayçiçek yağını Tükiye'ye yüzde 25 indirimli satmayı taahhüt ettiğini açıklamıştı. Ukrayna'dan gelen son haber moralleri bozdu. Ülkede ayçiçek yağları yağma edildi.

Ayçiçek yağı fiyatlarını uçuracak son dakika gelişmesi! TMO'nun hamlesi sonrasında yasak kararı geldi

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin ayçiçek yağında arz sorunu ve olası fiyat artışlarına karşı ihale açtığı haberinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Endonezya palm yağı ihracatına yasak getirdi. Kararın ayçiçek yağı fiyatlarını ateşleyeceği öne sürüldü

Ayçiçek yağıyla ilgili flaş gelişme! TMO resmen açıkladı

Ayçiçek yağında artan talep fiyat baskısını beraberine getiriyor. Ayçiçek yağlarında stok problemi yaşanırsa market raflarında fiyat artışları kaçınılmaz oluyor. Toprak Mahsülleri Ofisi ayçiçek yağında olası bir krize karşı şimdiden önlemini aldı.

Tarım Bakanı Vahit Kirişçi'den 5 lt ayçiçek yağına kısıtlama açıklaması! Türkiye'nin nüfusuna dikkat çekti

Ukrayna'nın Rusya ile tutuştuğu savaş dünyada ayçiçek yağı arzını derinden etkiledi. Ayçiçek yağında fiyatlar stok krizi nedeniyle yükselişe geçmişti. İngiltere'de zincir marketi Tesco ayçiçek yağı satışlarında kısıtlama getirdi. Türkiye'deki son durumu ise Bakan Kirişçi açıkladı.

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

Kötü haber geldi: Ayçiçek yağı fiyatlarına zam yolda!

Trakya çiftçisi 2023 yılında verim ve kalite açısından son dönemlerin en düşük üretim sezonlarından birini yaşadı. Trakya'da etkili olan kuraklık ayçiçeğini de vurdu. Bu nedenle ayçiçek yağına zam bekleniyor.

Carrefoursa'da ayçiçek yağına yüzde 30'a varan indirim! 2 litresi 69 TL ile dibi gördü! Yetişen anında alıyor!

Carrefoursa ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında ayçiçek yağ fiyatları dibi gördü. İşte Carrefoursa ayçiçek yağı kampanyalı fiyat listesi...

Zam gelmeden hemen stoklayın! 4 kilogram Ayçiçek yağı 136 liraya kadar düştü! 1, 2, 3, 4 kg peş peşe indirime girdi...

Ayçiçek yağı fiyatlarına beklenen indirim geldi.  CarrefourSA market 1, 2, 3, 4 kg ayçiçek yağına indirim yaptı. İşte indirimli ayçiçek yağı fiyatları ...

TMO eylül ayı fiyatlarını güncelledi! 5 kg Ayçiçek yağı 150 TL'ye, fındık 75 TL'ye, mercimek 1 kg 23 TL'ye düştü!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin fiyatlarını açıkladı. Bu kapsamda 5 kg Ayçiçek yağı 150 TL'ye, fındık 75 TL'ye, mercimek 1 kg 23 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Ayçiçeği kuraklığı ayçiçek yağı fiyatlarına zam getiriyor?

Trakya, Türkiye'nin ayçiçeği üretiminin büyük bir bölümünü sağladığı bir bölgedir. Ancak son zamanlarda yaşanan kuraklık, bu önemli sektörü tehdit ediyor. Sektörün önde gelen temsilcileri, kuraklığın etkisiyle ayçiçek yağı fiyatlarının yükselmesi endişeye sürüklüyor. İşte detaylar...

Ayçiçek yağı fiyatlarına yeni zam yolda! Verim düştü, yağ fiyatları artacak! 

Ayçiçek yağı fiyatlarının yükseleceği gündeme geldi. Sulama yapılmayan arazilerde verimin yüzde 70 düşmesinin ardından fiyatlarda artış olacağı ifade ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ayçiçek yağı fiyatları dibi gördü! BİM, A101, MİGROS 2023 güncel fiyatları...

Geçen sene peş peşe rekor kıran ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. Peki  BİM, A101, MİGROS'ta ayçiçek yağı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Ayçiçek yağında fiyatları düşürecek hamle!

Bir zamanlar gündemden düşmeyen ayçiçek yağına vergi düzenlemesi yapılacak. Üretim artarken, iddialara göre ayçiçek yağı ithalatında yeni gümrük vergisi uygulamaya konulacak. Fiyatların daha da düşeceği tahmin ediliyor. İşte tüm detaylar...

Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! CarrefourSA'da 4 Litresi Sadece 108 TL!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki geçmiş yıllardaki artışın ardından, CarrefourSA'dan sevindirici bir haber geldi. Şimdi, CarrefourSA marketinde 4 litrelik ayçiçek yağı sadece 108 TL'ye satılıyor! İşte ayrıntılar...

Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, peynir, çay, şeker fiyatları dip yaptı! Hafta sonunda sepet dolduracak kampanya!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, peynir, çay, şeker fiyatları dip yaptı! Hafta sonunda sepet dolduracak kampanya!

Tarım Kredi'den büyük hamle! 5 Litre ayçiçek yağı fiyatları dibi gördü! 

Ayçiçek yağında gelen indirimlere bir yenisi de Tarım Kredi'den geldi. 5 litre TMO ayçiçek yağının satışını düşürerek vatandaşı memnun etti. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Ayçiçek yağına indirimler ard arda geliyor! 5 litresi 133,90 TL'ye düştü

Artık marketlerin indirim reyonlarını süsleyen ayçiçek yağına bir indirim de Migros'tan geldi. Ayçiçek yağına gelen indirim ile beraber ayçiçek yağı ihtiyaçlarını gidermek isteyenler sıraya girdi. Peki indirim sonrası ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu?

ayçiçek yağı fiyatları Haberi

ayçiçek yağı fiyatları

Türkiye'de ekili ayçiçek bitkisi tarlalarında görülen çayır tırtılı zararlısının ürüne ne kadar zarar verdiği henüz açıklanmadı. Trakya'daki tarlalarda bitkilere dadanan zararlı haşere ile mücadele için zirai ilaçlam yapıldı. 

Trakya'da bazı ayçiçeği tarlalarında görülen çayır tırtılına karşı ilaçlama işlemleri devam ederken yaprak altlarında kalan olası larvalara karşı ilaçla mücadeleye devam edilecek. Çiftçilerse ilaçlama işinin artıların aktif olmadığı zamanlarda yapılmasını talep etti zira bölgede aynı zamanda bal arıcılığı da yapılıyor.

Edirne Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Erdoğan Altınordu, "Tırtıl mücadelesi tabii ki yapılacak ancak burada arıların yaşamı da göz önüne alınmalı" çağrısında bulundu.

Ayçiçek ekili arazilerde başka zararlı haşere var mı yok mu diye diğer illerde de çalışmalar yapılmaya başlandı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Kırklareli'nde çayır tırtılı görülen ayçiçeği tarlalarında inceledi ve zarar tespit çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. 

Pakdil, rekoltede...