19 / 04 / 2024

Ayçiçek yağı fiyatlarında flaş gelişme! A-101, BİM ve ŞOK'tan son dakika

Ayçiçek yağı fiyatlarında flaş gelişme! A-101, BİM ve ŞOK'tan son dakika

Ayçiçek fiyatlarıyla ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Marketlerin indirim yaptığı iddiasının ardından A-101, ŞOK ve BİM marketlerdeki ayçiçek yağı fiyatları merak edilmeye başlandı. İşte detaylar...



Türkiye'de tereyağının ve zeytinyağının pahalı olması nedeniyle bu yağlara alternatif olarak mısır yağı, ayçiçek yağı ve sana yağları kullanılıyor. Bu yağların sağlığa zararlı olup olmadığı her gün tartışılmaya devam ederken, diğer yanda da vatandaşların bu yağlara olan ihtiyaçları genel bir kanı olarak biliniyor. Son olarak ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldiği iddiasının ardından marketlerdeki ayçiçek yağı fiyatları merak edilmeye başlandı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön