25 / 04 / 2024

BİM'den ayçiçek yağına 91 liralık indirim açıklaması! O fiyatı duyan mağazada yığılmaya neden oldu

BİM'den ayçiçek yağına 91 liralık indirim açıklaması! O fiyatı duyan mağazada yığılmaya neden oldu

Ayçiçek yağına BİM'de 100 liraya yakın indirim yapıldığı haberi müşterilerin BİM mağazaları önünde yığılma yapmasına neden oldu. '5 litrelik ayçiçek yağında dev indirim 91 lira düştü' şeklinde kulaktan kulağa yayılan haberle ilgili açıklama yapıldı.



"AYÇİÇEK YAĞINDA 91 LİRA İNDİRİM YOK"

BİM'de 91 lira ayçiçek yağı indirim haberi pekçok müşterinin ilgisini çekti. Mağaza görevlileri indirimli ayçiçek yağı fiyatlarını soran müşterilere "böyle bir indirimin olmadığını" açıklamakta güçlük çekti.

Zira Sole marka ayçiçek yağı markette 5 litresi 145 liradan satılıyor. 

5 lt Biryağ Ayçiçek Yağı 165 TL

5 lt Sole Ayçiçek Yağı 145 TL

2 lt Sole Ayçiçek Yağı 59.68 TL

1 lt Sole Ayçiçek Yağı 39.22 TL fiyat etiketine sahip.

236 liradan satılan ayçiçek yağının BİM'de 145 liradan satıldığı haberinin hızla yayılması müşteride heyecana neden olurken vatandaş ve mağaza görevlileri talep karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

5 litrelik ayçiçek yağına ŞOK indirimi! Toz şeker fiyatları da düştü (11 Mayıs fiyat listesi)

Ayçiçek yağı fiyatları yine uçacak uyarısı! 119 liraya düşürüldü depolar boşaltıldı

Ayçiçek yağlarına görülmemiş zam! Raftaki etiket fiyatını görenler sebebini öğrenince çaresiz kaldı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön