26 / 04 / 2024

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Yeni zam ne kadar?

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Yeni zam ne kadar?

11 Ağustos Perşembe benzin ve motorin fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç lira? İşte detaylar…



Dün 1,00 Türk Lirası indirim yapılan motorin litre fiyatına bugün 81 kuruş zam geldi. 30 liradan düşen motorinde son indirim ve zamlardan sonra 19 kuruş gerileme yaşanmış oldu. Benzin fiyatlarında ise değişme yaşanmadı. Peki 11 Ağustos Perşembe benzin ve motorin fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç lira? İşte detaylar…

Geride bıraktığımız hafta 100 doların altına çekilen brent petrol ve dövizdeki değişikliklerle beraber vatandaşlar akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi içine girmişti. Petroldeki gerileme ile beraber akaryakıt fiyatları için beklenen indirim haberi de geldi. Önceki gece 1 TL indirim yapılan motorinin litre fiyatı ile ilgili araç sahiplerini üzen yeni bir değişim yaşandı. Akaryakıt fiyatları için son dakika haberinin detayları ve 11 Ağustos Perşembe motorin ile benzin fiyatı...

SON DAKİKA: AKARYAKITA ZAM GELDİ

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Yeni zam ne kadar?

Geçtiğimiz cumartesi günü benzinin litresi 2 lira 23 kuruş, motorinin litresi ise 1 lira 15 kuruş gerilemişti. Önceki gece yarısından geçerli olmak üzere geçtiğimiz aylarda 30 lirayı gören motorin litre fiyatına yeni bir indirim daha yapılmış ve fiyatlar 1 lira daha aşağı çekilmişti. Benzinin litre fiyatında ise değişiklik yapılmamıştı.

Araç sahiplerinin indirim sevinci kısa sürdü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 81 kuruş zam geldi. Benzinin litre fiyatında ise herhangi bir değişiklik olmadı.

BENZİN VE MOTORİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLDU? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (11 AĞUSTOS PERŞEMBE)


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön