26 / 04 / 2024

Hem benzine hem motorine! Akaryakıtta fiyatlar bir kez daha değişiyor! İşte detaylar!

Hem benzine hem motorine! Akaryakıtta fiyatlar bir kez daha değişiyor! İşte detaylar!

Son dakika: Benzin ve (motorin) mazot litre fiyatı ile akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz gün motorine indirim LPG'ye zam gelmişti. Gelen son dakika bilgisine göre yarından geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,37 TL, motorin grubunda 1,15 TL indirim bekleniyor.



Benzin ve mazot litre fiyatı başta olmak üzere akaryakıt pompa fiyatları araç sahiplerinin bugün de merak ettiği konuların başında yer alıyor. Motorin fiyatları, akaryakıt, benzin fiyatı ne kadar, litresi kaç lira, indirim var mı sorularına cevap arayanlar için son dakika haberi geldi. Sektörün önde gelen temsilcileri bu gece yarısından itibaren fiyatların değişeceği bilgisini iletti. İşte il il akaryakıt pompa fiyatları ve haberin ayrıntıları...

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM

Hem benzine hem motorine! Akaryakıtta fiyatlar bir kez daha değişiyor! İşte detaylar!

3 gün peş peşe gelen indirimlerle litresi toplamda 2.33 TL gerileyen motorin, böylece geçtiğimiz yıl yüzde 73 zamlanarak 30 lira seviyelerine kadar yükselmesinin ardından, uzun bir aradan sonra yeniden benzinden ucuz hale gelmişti. Yarından geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,15 TL indirim bekleniyor.

Benzin grubunda da bu gece itibarıyla indirim bekleniyor. Orada da fiyatların 1,37 TL gerileyeceği öğrenildi.

İSTANBUL'DA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön