28 / 03 / 2024

Akaryakıt fiyatları bir kez daha değişti! Benzine indirim, motorine zam! İşte yeni fiyatlar!

Akaryakıt fiyatları bir kez daha değişti! Benzine indirim, motorine zam! İşte yeni fiyatlar!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen dalgalanma beraberinde akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini getiriyor.



Motorin ve benzin fiyatları, döviz kuru ve dünya piyasalarındada yaşanan son dakika gelişmeleri ile doğru orantılı olarak değişikilik gösteriyor. Salı gününden spnra geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına 1 lira 26 kuruş zam gelmişti. Akaryakıt zammının geri çekilmesinden sonra araç sahiplerine bir üzücü bir de sevindirici haber geldi. Benzin fiyatlarına indirim, motorin fiyatlarına ise zam geleceği konuşuluyor. İşte, 17 Ağustos tarihi itibariyle İstanbul, Ankara, İzmir'de motorin, benzin ve LPG fiyat listesi

MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM SONRASI ZAM GELMİŞTİ!

Dünya piyasalarındaki aşağı yönlü hareket doğrultusunda indirim yapılan akaryakıt fiyatlarına zam geleceği iddia edildi.  Geçtiğimiz cumartesi günü günü benzin ve motorine uygulanan indirimden sonra 10 Ağustos'ta motorin fiyatlarına 1 TL daha indirim yapılmıştı. Ancak sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorin fiyatlarına 81 kuruş zam yapıldı. 

BENZİNDE BEKLENEN ZAM YAPILMIŞTI!

Akaryakıt fiyatları bir kez daha değişti! Benzine indirim, motorine zam! İşte yeni fiyatlar!

Son günlerde petrol piyasasında gözlemlenen yükselişin ardından akaryakıt zammı haberi gündeme geldi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre benzin fiyatlarına 12 Ağustos'u 13 Ağustos'a bağlayan gece 1 lira 10 kuruş zam yapıldı.

MOTORİNE YAPILMASI BEKLENEN ZAM GERİ ÇEKİLDİ!

Benzine geçtiğimiz akşam gelen zammın ardından şimdi de motorin fiyatlarına 1 lira 26 kuruş zam gelmişti. Ancak edinilen bilgiye göre uluslararası petrol fiyatlarının değişmesiyle motorine yapılan zam geri çekildi. 

BENZİNE İNDİRİM MOTORİNE ZAM!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön