27 / 04 / 2024

Akaryakıtta zam şoku! LPG'de bu gece fiyatlar yükseliyor! BP, Opet, PO, Total 29 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi..

Akaryakıtta zam şoku! LPG'de bu gece fiyatlar yükseliyor! BP, Opet, PO, Total 29 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi..

Benzin ve motorin indirimlerinin ardından LPG'ye zam haberi geldi. Peki LPG'ye kaç lira zam gelecek? İşte ayrıntılar ve BP, Opet, PO, Total 29 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi..



Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sürücüler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine peş peşe indirimler yapıldı. 

Akaryakıtta zam şoku! LPG de bu gece fiyatlar yükseliyor! BP, Opet, PO, Total 29 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi.. 

Benzin ve motorin indirimlerinin ardından LPG'ye zam haberi geldi. Sözcü'de yer alan habere göre; akaryakıt sektörü kaynakları, bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde otogazın (LPG) litre fiyatına 30 kuruş zam geleceğini belirtti. 

Benzin ve motorinle ilgili henüz bir zam ya da indirim açıklaması yapılmadı. 

Akaryakıtta zam şoku! LPG de bu gece fiyatlar yükseliyor! BP, Opet, PO, Total 29 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi.. 

LPG'YE 1 SENEDE YÜZDE 133 ZAM 

Bu gece gelecek olan zamla beraber otogazın litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 11,24 liraya, Ankara’da 11,21 liraya, İzmir’de 11,11 liraya ulaşacak. Akaryakıt fiyatları iller ve bayilere göre değişiyor. 

Otogazın litre fiyatı bir yıl önce İstanbul’da 4,82 lira civarındaydı. Otogaza son bir senede döviz kurundaki hareketliliğin ve uluslararası fiyatların da yansımasıyla yüzde 133 zam yapıldı. 

Megakent İstanbul'da benzinin litresi 22,25 Türk Lirası, motorinin litresi ise 24,48 Türk Lirası seviyesinde. 

Peki bugün son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatı kaç Türk Lirası oldu? Akaryakıt fiyatları hangi şehirde ne kadar? İşte Shell, BP, Opet, Petrol Ofisi, Total 29 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön