20 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem AVM ne zaman açılacak?

Akasya Acıbadem AVM ne zaman açılacak?

Akasya Acıbadem AVM'nin açılış tarihi belli oldu. Peki Acıbadem Akasya AVM nerede? Acıbadem AVM'ye nasıl gidilir? Akasya Acıbadem AVM kapıları ne zaman açılacak? İşte Akasya Acıbadem AVM projesinin açılış tarihi...



Akasya Acıbadem AVM ne zaman açılacak?


İstanbul Anadolu Yakası’nda E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Akasya Acıbadem AVM, metrobüs hattının Uzunçayır, Kadıköy - Kartal metrosunun ise Ünalan İstasyonu'nun yanında yer alıyor. 


Saf GYO ve Akiş GYO güvencesiyle hayata geçirilen Akasya Acıbadem AVM, İstanbul Anadolu Yakası’nda E-5 karayolunun hemen yanında konumlanıyor. Metrobüs hattının Uzunçayır, Kadıköy-Kartal metrosunun ise Ünalan istasyonunun hemen yanı başında yer alan AVM,  Marmaray  projesine de 400 metrelik bir tünel ile bağlanacak. Akasya Acıbadem AVM Boğaziçi Köprüsü’ne ise sadece 6 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Toplam 182 bin metrekare alan üzerinde yükselen Akasya Acıbadem projesinde AVM’nin yanı sıra konut ve home ofisler de yer alıyor. 4 etaptan oluşan projede Koru, Göl, Kent ve AVM etapları bulunuyor. 


Bağdat Street, biri Imax olmak üzere 10 sinema salonu, konser salonu ve tiyatro salonu gibi birçok etkinlik alanları bulunacak. 


Akasya Acıbadem AVM açılış tarihi!


Akasya Acıbadem Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM), 6 Mart 2014 Perşembe günü saat 10:00'da açılacak. 


Akasya Acıbadem AVM kapıları 6 Mart'ta ziyaretçilere açılmış olacak. 


Akasya AVM açıldı!


Akasya Acıbadem AVM'nin etrafında neler var? Tıklayın ve öğrenin!

Akasya Acıbadem AVM yol tarifi almak için tıklayın!



Geri Dön