20 / 04 / 2024

Akasya Vadisi dünyaya açılıyor!

Akasya Vadisi dünyaya açılıyor!

Ankara Pazarları ile ortak proje ÇAĞ Grubu, Ankara Pazarları ile ortak bir projeyi de hayata geçiriyor. Proje kapsamında, Ankara Pazarları'ndan 40 liralık alışveriş yapan herkes, Kızılcahamam Akasya Termal Tatil Köyü'nde bir gün ağırlanacak...



Akasya Vadisi, dünyaya açılıyor  Ankara  Çağ Grubu, Ankara Kızılcahamam Akasya Termal Tatil Köyü ve Erzurum Akasya Vadisi Hasankale tesisi ile hem sağlık turizminde hizmet veriyor hem de yatırımcılarına dünyanın birçok ülkesinde tatil yapma imkanı sunuyor. Dünya çapında değişim sistemiyle her yıl 3.5 milyon aileye tatil imkanı sağlayan RCI (Resort Condominium International) üyesi olan Akasya Vadisi, buradan devre mülk sahibi olanlara Avrupa, Amerika, Asya ve Afrika'da binlerce 5 yıldız standardında tesiste tatil imkanının kapısını da açıyor. 

Sağlık Bakanlığı tarafından da onaylanmış değerli termal sular bulunan Kızılcahamam'da 30 bin metrekare alana kurulu Akasya Termal Tatil Köyü ve devre mülk tesisi Çağ Grubu'nun aynı zamanda en kapsamlı projesi. 2 bin yatak kapasiteli tesisin 1. 

etabında, 65,75 ve 95 metrekare daire tipleri, ikinci etabında ise 55,65,70 ve 95 metrekare daireler yer alıyor. Ormanla karşı karşıya, tüm tesisata termal suyun 24 saat taşıyan jakuzili küvete sahip banyosu, sosyal alanları, SPA, masaj, hamam, sauna, aile banyosu gibi alanlarıyla sakin, huzurlu ve konforlu bir tatil imkanı sağlıyor. Buradan devremülk alanlar ise tesisin, bugün dünyada 3.8 milyondan fazla üye ailesi ve 4 binden fazla üye tesisi ile dünyanın en büyük Devre Tatil/Mülk değişim sistemi RCI'ya üye olması dolayısıyla birçok ülkede tatil imkanına sahip oluyorlar. 

Çağ grubunun sağlık turizmi alanındaki bir diğer yatırımı ise Erzurum'da. Akasya Vadisi Erzurum tesislerinin temeli geçen yıl Ağustos ayında atıldı. Devre mülk satışları da sürüyor. 1000 yatak kapasiteli ve 5 bin 500 devre mülkten oluşacak projede 3 ana yapı bulunuyor. Bozulmamış doğası, şifalı termal suları ve Panadöken'in eşsiz soğuk içme suları ile otantik kültürün hala yaşadığı bu modern cennette devremülk olanağı sunuyor. 

2008'den bu yana sektörde Kadirhan Sungurluoğlu'nun 1983 yılında kurduğu Çağ Grubu, sağlık alanında Türkiye'nin öncü kuruluşları arasında. Sungurluoğlu, 2008 yılından itibaren ise sağlık turizmi alanında yatırımlara yöneldi. Termal turizm yatırımları ile Kızılcahamam ve Erzurum'da faaliyet gösteriyor. 


Vatan


Geri Dön