16 / 05 / 2024

Akbank'tan emeklileri heyecanlandıran güncelleme! Bu rakamlar duyanın aklını alıyor! 

Akbank'tan emeklileri heyecanlandıran güncelleme! Bu rakamlar duyanın aklını alıyor! 

Her banka müşterilerine avantajlar sunar. Vatandaş banka promosyonlarını tüm detayları ile dikkat ediyor.  Akbank'tan Şubat ayı promosyon güncellemesi duyanları heyecanlandırdı. peki Akbank'ın promosyon rakamları ne kadar? Promosyon ücretleri nedir? İşte detaylar...



2023 yılına girmemizle beraber asgari ücret zammı ve akabine emekli zammı belli oldu. Tam da bu noktada emekliler ''maaşlarımızı hangi bankaya taşıyalım'' diye düşünürken AKBANK'tan akıllara zarar bi promosyon ödemesi yapılacağı ilan edildi. Vtandaşlar bu ödemeyi ve detaylarını merak ederken, biz de sizin için bu kampanyanın detaylarını araştırdık.

Akbank tan emeklileri heyecanlandıran güncelleme! Bu rakamlar duyanın aklını alıyor! 

AKBANK PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Her banka farklı tutarda ödeme gerçekleştirirken Akbank tarafından yapılan açıklama kapsamında güncel promosyon tutarları şu şekildedir:

Emekli maaşı 3.500 TL'ye kadar olan kişiler için 4.200 TL,
Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan kişiler için 4.850 TL,
Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan kişiler için 6.250 TL,
Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan kişiler için 7.000 TL ödeme yapılmaktadır.

AKBANK PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli Sandığı’ndan emekli olan vatandaşlar Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına dilekçe  verirken banka tercihini Akbank olarak seçebilmektedir. SSK ya da Bağ-Kur emeklisi olan vatandaşlar ise e-devlet sistemi üzerinden ya da SGK İl ilçe müdürlükleri üzerinden başvuru işlemlerine gerçekleştirebilir. Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde banka seçimi olarak Akbank'ı belirterek promosyon ödemelerinden yararlanabilmektedir. Akbank emekli promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 
detaylı bilgileri resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön