26 / 04 / 2024

Akbank'tan yıl sonu müjdesi geldi! Başvuran herkese faizsiz 20 bin lira veriliyor! Hemen bakın!

Akbank'tan yıl sonu müjdesi geldi! Başvuran herkese faizsiz 20 bin lira veriliyor! Hemen bakın!

Akbank, yüzde sıfır faizle toplam 20 bin Türk Lirasına varan kredi ve taksitli avans kampanyasını duyurdu. İşte Akbank’ın milyonlarca vatandaşı heyecanlandıran ihtiyaç kredisinin detayları…



Milyonlarca vatandaş uygun ödeme imkanına sahip, düşük ya da yüzde sıfır faizle kredi veren bankaları araştırıyor. Akbank resmi sitesinde yeni duyurduğu ihtiyaç kredisinin detaylarını paylaştı.

AKBANK YÜZDE SIFIR İHTİYAÇ KREDİSİNİN ŞARTLARI NELER?

20 Aralık 2022 ile 13 Ocak 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirerek, “Akbanklı olmak istiyorum” seçeneğinden ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşteri sürecini tamamlayan müşteriler kampanyadan faydalanabilir. Kredi başvurusu “Akbanklı Ol” sürecinin tamamlanmasının ardından Akbank Mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilir.

Akbank tan yıl sonu müjdesi geldi! Başvuran herkese faizsiz 20 bin lira veriliyor! Hemen bakın!

“AKBANKLI OLMAK İSTİYORUM” KREDİ BAŞVURUSU NASIL?

Mobil uygulamadan Akbanklı olan yeni müşteriler, müşteri olduktan sonra on gün içinde hayat sigortalı ve yüzde faizli ihtiyaç kredisine başvurabilecek. Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve ilk defa Akbanklı olacak vatandaşlar, belge işlemlerimi tamamlayıp, evrakları bankaya geldikten sonra on gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilecekler.


Geri Dön