25 / 04 / 2024

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi Cuma Söyleşileri!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi Cuma Söyleşileri!

“Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi Cuma Söyleşileri”, “Çocuğunuza ve Kendinize Dair Keşfedeceğiniz Çok Şey Var” sloganıyla düzenlenen seminerler, anne babalara çocuk psikolojisine ilişkin önemli ipuçları sunuyor...





“Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi Cuma Söyleşileri”, Davranış Bilimleri Enstitüsü uzmanlarıyla devam ediyor.  “Çocuğunuza ve Kendinize Dair Keşfedeceğiniz Çok Şey Var” sloganıyla düzenlenen seminerler, anne babalara çocuk psikolojisine ilişkin önemli ipuçları sunuyor.   


“Akbatı Cuma Söyleşileri’nde Uzman Klinik Psikolog Aslı Toprak Tuna, 11 Ekim Cuma saat 15:00’te “Çocuklarda Dikkat Eksikliği” konulu semineri verecek.  0-18 yaş arası çocuk ve ergenlerde dikkat eksikliği, sınav kaygısı ve performans geliştirme konularında çalışmalar yürüten Tuna, seminerde anne, babalarla çocukların öğrenim hayatını kolaylaştıracak bilgiler paylaşacak.   Tuna, seminerde modern çağın sorunu olarak tanımlanan konsantrasyon sorunun nedenlerini ve çözüm için yapılması gerekenleri anlatırken, katılımcıların sorularını da yanıtlayacak.  


Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerinin ihtiyaç ve önerileri doğrultusunda tasarladığı etkinlik programlarıyla bölge sakinlerinin yaşamlarına dokunmayı hedefliyor.  Akbatı, sonbahar-kış döneminde de her yaştan ziyaretçisine yönelik farklı etkinlikler sunmaya devam edecek. 



Geri Dön