26 / 04 / 2024

Akbatı Rezidans'ta metrekaresi 2 bin 345 TL'ye!

Akbatı Rezidans'ta metrekaresi 2 bin 345 TL'ye!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hayata geçirilecek 5 bin kişilik Festival Park ile dünya yıldızlarını ağırlamaya hazırlanıyor.



Projenin adı: Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi 
Projenin lokasyonu: Bahçeşehir 
Yapan şirket: Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.
Satış pazarlama sorumlusu: Didem Hiçyorulmazlar  
İnşaata başlama tarihi: 2009 
İnşaatı bitirme tarihi: 2011 
Toplam arsa: 50 bin 838 metrekare
Toplam inşaat alanı: 242 bin metrekare
Ticari alanlar: Akbatı Alışveriş  ve Yaşam Merkezi, 63 bin 500 metrekare kiralabilir alana sahip içinde 300'e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dünya mutfaklarını buluşturan restoranlar, çocuk oyun ve eğitim alanları bulunuyor.  
Sosyal donatılar: Sadece rezidans sakinlerine özel sosyal ve spor alanlarda kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası,  plates, masaj odası, fitness salonu, cafe - bar yer alıyor. Peyzaj düzenlemesi içinde açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, çocuk havuzu ve oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları bulunmakta, ayrıca TV lounge ve business center bulunuyor.
Konut bilgileri: 21 katlı Mavi Kule ve hemen karşısındaki 11 katlı Yeşil Kule'de, büyüklükleri 67 ile 571 metrekare arasında değişen toplam 348 rezidans yer alıyor. Projenin genelinde  109 adet  1+1 ve 2 adet  6+1 penthouse daireler mevcut.
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 2 bin 346 TL  - 3 bin 799 TL 
Projedeki en pahalı ve en ucuz konutun fiyatı: 186 bin TL - 1 milyon 850 bin TL
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: Yaklaşık 900 kişi.
Projenin ayırt edici özelliği:  7/24 acil ambulans temini, concierge, teknik servis hizmetleri ile işletme sistemi profesyonel bir ekip tarafından karşılanacak. Concierge hizmetleri uyandırma servisinden isteğe bağlı olarak özel ev temizliğine kadar,  bir otelde alabileceğiniz tüm servisleri kapsıyor. Her daire için özel depo ayrılacak,  özel otopark yeri verilecek ve misafir için kapalı otopark bulunacak. Ayrıca proje dahilinde hayata geçecek olan 5 bin kişilik Festival Park'ın yakın gelecekte dünya yıldızlarını ağırlaması planlanıyor.
Projede anneler için ne düşünüldü: Dairelerde yer alan interkom sistemi sayesinde, çocuk oyun alanının evden izlenmesi mümkün. SPA da bulunan masaj, plates , buhar odası ve sauna ile anneler günün yorgunluğunu üzerinden atabilecekler. Ayrıca anneler isterlerse, residence hizmetleri arasında yer alan daire içi temizlik hizmetinden yararlanabilecekler. 
Projede babalar için neler var: Projenin içinde yer alan kapalı sosyal tesisteki spor ve spa alanından yararlanabilir veya TV Lounge odasında arkadaşları ile maç izleyebilirler. Özel iş toplantılarını, ofislerine gitmeden business center gerçekleştirebilirler.
Projede çocuklar için neler var: Alışveriş merkezi içinde yer alan çocuk eğlence ve eğitim alanlarından, sinemalardan, sadece residence ev sahiplerinin yararlanabileceği yeşil alanın içindeki çocuk oyun parkından ve çocuk yüzme havuzundan faydalanabilirler. Ayrıca, AVM içerisinde çocuklar için özel olarak yapılacak olan Children Discovery Garden'da vakit geçirebilirler.
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu ve Halil Akkanat Çok Programlı Lise ve Meslek Lisesi 1200 m, Esenkent Atatürk İlköğretim Okulu 1800 m uzaklıkta. Ayrıca  projeye yürüme mesafesinde özel bir okul yapılacak.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları  neler: 4 km uzaklıkta Esenyurt Devlet Hastanesi bulunuyor. Ayrıca projeye yürüme mesafesinde tam teşekküllü bir özel hastane yer alacak.
En yakın alışveriş merkezi ve uzaklığı: Akbatı Alışveriş  ve Yaşam Merkezi'nin 2011'de açılması planlanıyor.
Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı: İstanbul Atatürk Havalimanı'na 20 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na olan uzaklık ise Tem'den 72 km.
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: Projeye TEM'den doğrudan çıkış sağlanacak. E-5'e olan uzaklık ise 9 km
Ödeme koşulları: Banka kredili ödeme planında minimum yüzde 20 peşinat ile özel faiz oranları ile banka kredisi kullanılabilir. Firma vadeli ödeme planında ise yüzde 30 peşinat ile 30 ay yüzde 0 faiz oranı ile taksitlendirme yapılabilir.

0212 444 1 422

Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/

Geri Dön