29 / 03 / 2024

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.




Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, çalışma hayatının en temel ve önemli konuları arasında yer alan İş Sağlığı ve Güvenliği alanındaki uygulamalarına ‘Akçana Sağlık ve Güvenlik Haftası’nda düzenlediği pratik ve teorik etkinliklerle devam etti.

Akçansa’nın faaliyet gösterdiği fabrikalar ve tesislerdeki tüm Akçansa ve alt işverenlerin çalışanlarının katılımıyla yapılan etkinliklerde, Akçansa’nın sektörde bir ilke imza atarak tüm hafta süren çeşitli konularda eğitimler, saha uygulamaları, paylaşımlar ve ödüllendirmeler yaptı. Çeşitli eğitimler sanal gerçeklik uygulamaları ve simülasyonlarla da desteklendi.

Haftaya her faaliyet sahasında üst yönetiminde katılım gösterdiği ‘Sağlık ve Güvenlik Yürüyüşü’ ile başlandı. Senenin başından beri devam eden Yol Açık Sürüş Akademisi eğitimlerinin bir basamağı olan trafik kazalarda emniyet kemerinin önemi uygulamalı olarak ‘Emniyet Kemeri Simülatörü’ ile yapıldı. Bunların yanında ‘Acil Durum Eğitimi ve Tatbikatı’, ‘Yüksekte Çalışma Sanal Gerçeklik Uygulaması’ ve çeşitli paylaşım toplantıları, eğitimler, denetimler ve ödüllendirmeler ile çalışanların bilgilendirilerek farkındalığının artırıldığı Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası bundan sonra da her sene düzenli olarak çeşitli konu ve uygulamalar ile önümüzdeki yıllarda da devam edecek.


Geri Dön