23 / 04 / 2024

Akdağmadeni Konferans Salonu'nun ihale süreci tamamlandı!

Akdağmadeni Konferans Salonu'nun ihale süreci tamamlandı!

Akdağmadeni Eski Belediye Hizmet Binası yerine yapılacak olan Konferans ve Sinema salonu projesi için çalışmalar başladı. Akdağmadeni Belediyesi maliyeti 2 Milyon 800 Bin TL olan 250 kişilik çok amaçlı salon için ihale süreci tamamlandı.




Akdağmadeni Eski Belediye Hizmet Binası yerine yapılacak olan Konferans ve Sinema salonu projesi için çalışmalar başladı. Akdağmadeni Belediyesi öz kaynaklarıyla maliyeti 2 Milyon 800 Bin TL olan 250 kişilik çok amaçlı salon için ihale süreci tamamlandı.


Arhavi Belediye Başkanı Suphi Daştan yaptığı açıklamada '' Gelişen ve bu doğrultuda farklı alanlarda ihtiyaçları artan ilçemize yakışır bir sosyal alan kazandırılacaktır. Özellikle şehir dışından gelen insanlarımızın toplantı ve konferanslarını verebileceği , diğer taraftan da ilçe halkımızın güzel vakitler geçirebileceği bir sinema salonu projesi hazırladık.Belediyemiz Öz kaynaklarıyla 2 Milyon 800 BinTL tutarında olan projenin çalışmaları da başlamış olup hızlı bir şekilde çalışmalarda ilerleme kat edilecektir.'' dedi


Hizmet İçin Buradayım

Belediye Başkanlığı görevi süresince ilçe halkına hizmet etmekten gurur duyduğunu vurgulayan S

Arhavi Belediye Başkanı Daştan amaçlarının, vatandaşların sosyal ve kültürel etkinliklerle zamanlarını değerlendirebilecekleri mekanlar hazırlamak olduğunu belirterek, "İlçemizde hizmet süremiz boyunca büyük gelişmeler yaşandı ve yaşamaya da devam edecektir. İlçe halkımız daha gelişmiş bir Akdağmadeni'ni görmeye ve Akdağmadeni Belediyesi olarak yeni hizmet projelerine imza atmaya devam edecektir” diye konuştu.



Akdağmadeni Belediyesi




Geri Dön